Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούσε ως φημολογία πως η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος, όμως από την πλευρά της δεν είχε πει τίποτα. Όσοι την έβλεπαν στις δημόσιες εξόδους της, παρατηρούσαν ότι υπάρχει ένα παραπάνω φούσκωμα στην κοιλιά, αλλά δε γινόταν να ειπωθεί κάτι από τη στιγμή που η ίδια φρόντιζε να μην το λέει. Τελικά, όταν πια ήταν σίγουρη και έκρινε πως είναι έτοιμη να το ανακοινώσει, το έκανε με τον πιο λιτό και σαφή τρόπο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, στη συνέντευξη που είχε δώσει στον Πέτρο Κωστόπουλο στο περιοδικό Nitro, είχε μιλήσει για την επιθυμία της να κάνει παιδί και για τις προσπάθειες που έκαναν με τον Αλμπέρτο Μποτία. Ήταν και μια περίοδος τότε που μόλις είχαν αγοράσει το νέο τους σπίτι στα νότια προάστια.

Έναν χρόνο μετά, η πολυπόθητη εγκυμοσύνη ήρθε, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως φαίνεται και στις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε η Φουρέιρα πριν από λίγη ώρα στο Instagram. Εκεί, οι δυο τους είναι με τα εσώρουχα η μεν Ελένη και τόπλες ο δε Αλμπέρτο, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους, χαμογελάνε, είναι ευτυχισμένοι και το μάτι πέφτει στη φουσκωμένη κοιλιά της popstar. Εννοείται πως η φωτογραφία σαρώνει σε likes και σχόλια, με πλήθος επωνύμων να της εύχονται για το χαρμόσυνο νέο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)