Τα Orcs παίρνουν μια ανανεωμένη μορφή για το πολυαναμενόμενο «The Lord of the Rings: The Rings of Power» του Prime Video. Το IGN ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε φωτογραφίες των φανταστικών πλασμάτων, τα οποία εξοντώθηκαν στο τέλος της Πρώτης Εποχής του Tolkien. Αλλά με τη σειρά να διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή, θα δούμε τα Orcs αποδεκατισμένα, να προσπαθούν να επιβιώσουν μετά τον πόλεμο.

Η εκτελεστική παραγωγός Lindsey Weber μίλησε στο IGN για το πώς θα απεικονίζονταν τα τέρατα στη σειρά prequel. «Ξοδέψαμε πολύ χρόνο μιλώντας για το τι θα σήμαινε να είσαι Orc στη Δεύτερη Εποχή. H εμφάνισή τους έπρεπε να είναι διαφορετική, μέρος μιας πιο άγριας Δεύτερης Εποχής στη Μέση Γη, πιο κοντά στο σημείο που τελειώνει η Πρώτη Εποχή. Δεν είναι ακόμη οργανωμένα σε στρατούς, είναι λίγο πιο διασκορπισμένα. Άρα είναι απλώς μια διαφορετική στιγμή στη συνολική τους ιστορία».

Ο Jamie Wilson, επικεφαλής του τμήματος προσθετικών του The Rings of Power, είπε ότι μετά τον πόλεμο στην Πρώτη Εποχή, τα Orcs έχουν αποδεκατιστεί και κρύβονται. «Στην πραγματικότητα επιστρέφουν καθώς οργανώνονται ξανά υπό έναν νέο ηγέτη που θα τους πάει μπροστά» εξηγεί.

Αν και είναι δύσκολο να μην φανταστείς τα Orcs να παλεύουν σε σμήνη, όπως έχουμε συνηθίσει, η Weber άφησε μια σημαντική αποκάλυψη που σχετίζεται με τον επαναπληθυσμό τους. «Υπάρχουν μερικά θηλυκά Orc που λάτρεψα πραγματικά. Αλλά υπάρχει ένα Orc συγκεκριμένα, που είναι πολύ, πολύ ψηλό και δυνατό, που έχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μάχη με έναν από τους χαρακτήρες των Elven που υποπτεύομαι ή ελπίζω ότι θα αρέσει στο κοινό».

Η εμφάνισή τους είναι πιο απλή και δεν φέρουν πολλά σημάδια πολέμου, καθώς απέχουν πολύ από αυτό που είδαμε στις ταινίες Lord of the Rings, τονίζει η Wilson. Από το πιο λείο δέρμα τους φαίνεται ότι για καιρό κρυβόντουσαν, προτού ξαναεμφανιστούν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Επίσης, δεν είναι τόσο μυώδη και επιθετικά, όσο είχαμε δει σε προηγούμενες παραγωγές. H νέα σειρά δεν θα επικεντρώνεται και τόσο στα Orcs. Θα αφηγείται την ιστορία του πώς δημιουργήθηκαν τα δαχτυλίδια και την άνοδο του σκοτεινού άρχοντα Sauron.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: