Η ΑΜΣΤΕΛ, η μπίρα που συνοδεύει και εμπνέει τις πιο αυθεντικές στιγμές μας από το 1965, παρουσιάζει μια νέα τηλεοπτική ταινία που εμπνέεται από το τώρα. Όλα αρχίζουν και ξαναρχίζουν με το «Πάμε;», το μήνυμα – έναυσμα για τη δημιουργία αληθινών στιγμών που δίνουν μια ανάσα στο μυαλό και κάνουν την ψυχή να ξεχειλίσει.

Η νέα τηλεοπτική ταινία, είναι γεμάτη στιγμιότυπα αυθορμητισμού, πηγαίου γέλιου και διασκέδασης στα γνωστά-άγνωστα στέκια, στα οικογενειακά τραπέζια, στα σκαλάκια που γίνονται αντισυμβατικά «τραπέζια» από τις παρέες, στην παραλία, στη συναυλία. Σταθερά σημεία αναφοράς σε όλες αυτές τις στιγμές είναι το συναίσθημα και η παγωμένη ΑΜΣΤΕΛ.

ΑΜΣΤΕΛ: Ας πιούμε στις στιγμές που μας «κράτησαν» και θα θυμόμαστε για πάντα

Φέτος, η αγαπημένη μας μπίρα μάς ξεσηκώνει, μας προτρέπει να συνδεθούμε και να βουτήξουμε στις εμπειρίες που κάνουν την ψυχή μας να ξεχειλίσει, για να τις νιώσουμε στο έπακρο κι έτσι να μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Τη νέα ταινία της ΑΜΣΤΕΛ, που θα δούμε στην τηλεόραση αλλά και στις digital πλατφόρμες, δημιούργησε και επιμελήθηκε η Frank & Fame, με σκηνοθέτη τον Ντάνιελ Μπόλντα. Η μουσική που «ντύνει» το τηλεοπτικό σποτ είναι βασισμένη στο εμβληματικό τραγούδι «Απ’ το αεροπλάνο», του Κώστα Χατζή, και έρχεται να μας ταξιδέψει, ενισχύοντας το συναίσθημα της φετινής καμπάνιας.