Ο θαυμαστός κόσμος του πρωτοπόρου καλλιτέχνη Σαλβαδόρ Νταλί ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας με τον πιο εξαιρετικό τρόπο, μέσα από μια έκθεση-μετάβαση σε παράλληλη διάσταση!

Μερικά χρόνια μετά το εντυπωσιακό Van Gogh Alive, όπου είχαμε ζήσει μια εμπειρία εμβύθισης στη ζωή του Ολλανδού ζωγράφου, έρχεται μια ακόμα πιο αληθοφανής εμπειρία εμβύθισης για έναν από τους πιο εκκεντρικούς ζωγράφους όλων των εποχών που, κάποτε, έφτασε να ζητήσει από τον Αλεχάνδρο Χοδορόφσκι 100.000 δολάρια την ημέρα, για να συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας Dune, που τελικά δεν έγινε ποτέ από τον Χιλιανό σκηνοθέτη.

Η έκθεση, μετά από την παρουσίασή της σε Λονδίνο, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Βερολίνο, Βαρσοβία και άλλες πόλεις του κόσμου, έρχεται στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, με κοινό από όλες τις ηλικίες, η έκθεση έρχεται ανασχεδιασμένη από τον Οκτώβριο και για το κοινό της Αθήνας.

Μια μοναδική εμπειρία που μαγεύει όλες τις ηλικίες!

Ωράριο Έκθεσης (έως 30/11/2024) : Δευτέρα: Κλειστά (εκτός αργιών και πρωινών για σχολεία και groups) Τρίτη έως Παρασκευή: 9.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. Παρασκευή: 2.30 μ.μ. – 7.30 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή: 9.30 π.μ. – 7.30 μ.μ. () το πρόγραμμα υπόκειται σε αλλαγές ανά περίοδο/σεζόν

Τοποθεσία: Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος 17778 Αττική.

* Για εισιτήρια δες εδώ.