Μέσα σε δύο εβδομάδες το Easy On Me, το κεντρικό τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Adele με τίτλο «30», ξεπέρασε τα 133 εκατομμύρια views και έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts. Δεν έχει κάνει βέβαια με τίποτα τον ντόρο που έκανε το Hello πριν από 6 χρόνια και τότε μάλιστα ήταν μια εντελώς άλλη εποχή, με λιγότερη ενασχόληση με τα social media.

Σε κάθε περίπτωση όμως, παραμένει ένα μουσικό φαινόμενο και πλέον οι θαυμαστές της περιμένουν το άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας και θα περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια.

Πρόκειται για ένα άλμπουμ που η ηχογράφησή του ξεκίνησε το 2018, σε μια εποχή που η Adele βίωνε έναν χωρισμό, η ζωή της ήταν σε μια κατηφόρα και όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, βρισκόταν στη χειρότερη περίοδο της ζωής της.

Υπό αυτό το πρίσμα, το να διαβάζει κανείς την track list και να βλέπει τραγούδι με τίτλο «I drink wine» μοιάζει πολύ νορμάλ και δικαιολογεί πολλά. Σε αυτό το τραγούδι υπάρχουν κατά πάσα πιθανότητα οι στίχοι που ανέφερε στη Vogue.

«Πηγαίνω σε μπαρ και γίνομαι τύφλα. Πίνω λικέρ. Ξεκινάω διαφωνίες για το αν πίνω λικέρ. Μπορώ να ελέγξω το κρασί μου, θα μπορούσα να πιω πέντε μπουκάλια και να έχω μια κανονική συζήτηση».

Αν μάλιστα το συνδέσει κανείς με τα τραγούδια «Cry your heart out» και «Oh my god», τότε έχει μια τριλογία με συνοχή και απόλυτη αρμονία.

Το νέο άλμπουμ της Adele θα είναι διαθέσιμο στις 19 Νοεμβρίου, ενώ στο Apple Store έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση.