Πολλοί άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά το είδωλο τους ή βιώνουν μια εμπειρία που την περίμεναν καιρό, λέμε ότι έχουν κατουρηθεί από τη χαρά τους. Κάποιες φορές αυτή η μεταφορική φράση παίρνει κυριολεκτική έννοια. Αυτό που δεν είχαμε φανταστεί, είναι πως η υπέρμετρη χαρά ενός ανθρώπου θα οδηγούσε το είδωλο του στο να κατουρηθεί. Η Sophia Urista – όνομα και πράμα – είδε έναν θαυμαστή της μπάντας Brass Against να ανεβαίνει στη σκηνή την ώρα της συναυλίας, να ξαπλώνει μπροστά της και αυτό που της ήρθε να κάνει, σόκαρε τους πάντες.

Έχουμε ακούσει πολλά σκηνικά, ειδικά σε ροκ συναυλίες, με αρκετά θρυλικά ονόματα της ροκ να καταργούν τα όρια της λογικής και της κοινωνικής συμπεριφοράς, ανταλλάσσοντας σάλιο και άλλα υγρά με τους θαυμαστές τους. Ο Iggy Pop και ο Marilyn Manson είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ειδικά ο δεύτερος, μόλις πρόσφατα είχε κατηγορηθεί σε δικαστικό επίπεδο από μια γυναίκα που βιντεοσκοπούσε συναυλία του πως έφτυσε πάνω στην κάμερα και στο στόμα της.

Η Sophia Urista δεν έχει βεβαρημένο ιστορικό, αλλά με αυτό που έκανε στη Ντεϊτόνα της Φλόριντα, έχει ρεφάρει για το παρελθόν. Στο Rockville Festival για μέταλ μουσική, η Urista και η μπάντα της, Brass Against, έδιναν…πόνο επί σκηνής όταν την κάλεσε η φύση. Η Sophia Urista έπρεπε να πάει οπωσδήποτε στην τουαλέτα.

«Πρέπει να κατουρήσω και δεν προλαβαίνω να πάω στο μπάνιο. Γι΄αυτό ας το κάνουμε θέαμα» είπε η 36χρονη την ώρα που τραγουδούσε μια εκδοχή του Wake Up των Rage Against The Machine και ανέβασε στη σκηνή έναν θαμώνα. Τον ξάπλωσε, πήγε από πάνω του, κατέβασε το τζιν και το εσώρουχο της και ανακουφίστηκε. «Προετοιμάστε τον άντρα με το κουτάκι στο κεφάλι γιατί θα τον ανεβάσουμε στη σκηνή και θα τον κατουρήσω στο στόμα» φέρεται να είπε η Sophia Urista σύμφωνα με την Independent.

https://www.youtube.com/watch?v=iUAlCS6qkHY

Εξέθεσε τη μπάντα της η Sophia Urista

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε κατακραυγή για το αποτρόπαιο θέαμα, με μια γυναίκα μάλιστα να τηλεφωνεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία και να την παραπέμπουν σε κατάθεση μήνυσης για να προχωρήσει η υπόθεση. Στη Φλόριντα ο νόμος ορίζει φυλάκιση ως και 1 έτος ή πρόστιμο 1.000 δολαρίων για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η μπάντα θέλησε να πάρει απόσταση από την πράξη της Urista και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση με το πέρας της συναυλίας. «Περάσαμε εκπληκτικά χθες βράδυ στο Rockville. Η Sophia ξέφυγε. Αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε οι υπόλοιποι και σίγουρα όχι κάτι που θα δείτε ξανά στα σόου μας. Σας ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα χθες βράδυ, Ντεϊτόνα».

Οι Brass Against αριθμούν 455.000 ακόλουθους στο Facebook και αρκετοί εξέφρασαν την αηδία τους με το golden shower της Urista. Οι διαχειριστές της σελίδας θέλησαν να ελαφρύνουν το κλίμα και γι΄αυτό απάντησαν σε ένα σχόλιο πως η Sophia Urista καθάρισε τη σκηνή μετά την πράξη της.

Όσο για την 36χρονη, προέβη σε μια ανάρτηση μέσω Instagram όπου ζητάει συγγνώμη και τονίζει ότι δεν είναι της καλλιτεχνικής της φύσης να προκαλεί σοκ και να απασχολεί με κάτι άλλο πέραν της μουσικής της ερμηνείας.

«Θέλω να αναφερθώ στην ερμηνεία μου στο Rockville metal festival στη Ντεϊτόνα. Πάντοτε δοκίμαζα τα όρια της μουσικής και της σκηνικής μου παρουσίας. Εκείνη τη νύχτα, ξεπέρασα αυτά τα όρια. Αγαπώ την οικογένειά μου, την μπάντα μου και τους φαν μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ξέρω ότι ορισμένοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από την πράξη μου. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν είχα πρόθεση να τους πληγώσω. Δεν είμαι καλλιτέχνις που θέλει να σοκάρει τον κόσμο, θέλω πάντα να δίνω προτεραιότητα στη μουσική. Είμαι ευγνώμων για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και την αγάπη σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Urista (@sophiaurista)

Οι Brass Against θα ακολουθήσουν τους Tool στην περιοδεία τους το 2022 ως opening act και φαίνεται πως πλέον αύξησαν τη φήμη τους.