Ποιο «Someone Like You», ποιο «Hello», ποιο «Set Fire to The Rain»..; Η Adele κάνει το απίθανο, πραγματικό και προκαλεί ντελίρριο σε όλο το διαδίκτυο. Το βράδυ της Τετάρτης ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram ένα εξάλεπτο βίντεο, όπου τραγουδάει ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της που κυκλοφορεί αύριο. Αυτό το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 8.4 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λιγότερο από 15 ώρες και έχει κάνει πλήθος κόσμου να μιλάει για το τραγούδι του αιώνα, να κλαίει ασταμάτητα και να νιώθει καταρρακωμένος ψυχικά.

Adele και ερωτικά τραγούδια πάνε πακέτο. Και σε αυτό το άλμπουμ η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει βάλει όλη την οδύνη που βίωσε στη διάρκεια του διαζυγίου της. Είναι κάτι που το έχει πει αρκετά τον τελευταίο καιρό, είναι κάτι που μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε και να το καταλάβει ακούγοντας τα τραγούδια της.

Το To Be Loved, που θα βρίσκεται στο άλμπουμ «30», είναι από εκείνα τα τραγούδια που σε ρίχνουν στο κρεβάτι, σε βάζουν να πάρεις αγκαλιά το μαξιλάρι και να κλαις ασταμάτητα. Έχεις δεν έχεις χωρίσει, έχεις σχέση ή είσαι μόνος, το νιώθεις λες και μόλις πριν λίγο τελείωσε μια μακροχρόνια σχέση, μια σχέση ζωής. Με ένα πιάνο και μια φωνή συνταρακτική, η Adele έκανε όλους στα σχόλια να μιλάνε για τα δάκρυα που τρέχουν ποτάμι, ενώ ένα fanpage της το ανακήρυξε ως το καλύτερο τραγούδι της και το τραγούδι του 21ου αιώνα.

Το CNN έγραψε τη λέξη «devastated» στον τίτλο του θέματος του. Και να φανταστεί κάποιος πως το ακούσαμε σε μια raw εκδοχή, όχι από την ηχογράφηση στο στούντιο, όχι από την επεξεργασμένη του άλμπουμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)