Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο Carlos Santana, η οποία αν και στέφθηκε με επιτυχία, έγινε η αφορμή για να ακυρώσεις τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας αυτό τον μήνα. Ο 74χρονος μουσικός δημοσίευσε βίντεο στα social media, στο οποίο εξηγεί τι του συνέβη.

Ο βραβευμένος με 10 Grammy μουσικός υποβλήθηκε σε «μη προγραμματισμένη επέμβαση καρδιάς», σύμφωνα με τον Michael Vrionis, πρόεδρο της Universal Tone Management. Δεν έδωσε περισσότερες σχετικές πληροφορίες, ωστόσο τόνισε ότι ο «Carlos τα πάει θαυμάσια και ανυπομονεί να επιστρέψει στην σκηνή. Στενοχωρήθηκε που ακύρωσε τις εμφανίσεις του λόγω αυτής της περιπέτειας που είχε στην υγεία του».

Εκείνος είπε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε: «Το περασμένο Σάββατο ζήτησα από τη σύζυγό μου να με πάει στο νοσοκομείο, γιατί κάτι συνέβαινε στο στήθος μου. Εκεί διαπιστώσαμε ότι πρέπει να το προσέξουμε».

Ο Santana ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί, ωστόσο θα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2022 για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του. «Όταν θα παίξω για εσάς, θα το κάνω όπως συνηθίζω, δίνοντας το 150%. Δεν θα εμφανιζόμουν αν δεν μπορούσα να το κάνω», συμπλήρωσε.

Πέρα από τις συναυλίες στο Λας Βέγκας, το ροκ συγκρότημα Santana κυκλοφόρησε το 26ο άλμπουμ του, «Blessings and Miracles», τον Οκτώβριο. Η διανομή έγινε από την Starfaith LLC και την BMG Rights Management, ενώ ο Santana ήταν ο παραγωγός. Το άλμπουμ περιλαμβάνει μια συνεργασία με τον Rob Thomas, ο οποίος ξανασυνεργάζεται με τον Santana, μετά από 20 χρόνια από την κυκλοφορία της επιτυχίας «Smooth».