Μετά την τεράστια επιτυχία του Day 1 με τον Solomun, το φεστιβάλ Techniques έρχεται με ένα πολύ δυνατό line-up στο Day 2. Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες, να ξέρεις πως τρέχει διαγωνισμός στο Instagram του Intronews για 4 διπλές προσκλήσεις, οπότε δοκίμαστε την τύχη σου.

Η 2η μέρα του Techniques επισφραγίζει τη φήμη του, ως την απόλυτη Blend εμπειρία, αφού συγκεντρώνει τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της ηλεκτρονικής μουσικής σε μία βραδιά.

Ξεκινώντας την καριέρα της στα τοπικά μπαρ της Γάνδης, η Charlotte έγινε μια από τις υπερδυνάμεις στον χώρο του DJing παγκοσμίως. Το να περιγράψει κανείς τον ήχο της Charlotte de Witte ως απλή techno, την αδικεί. Εξάλλου, συχνά παίρνει στοιχεία από άλλα φάσματα της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το ambient, το psy ή το core. Η άψογη επιλογή της σε high-energy ηλεκτρονικά κομμάτια, που συχνά περιλαμβάνουν ξεχασμένα classics της χρυσής rave εποχής του Βελγίου, είναι θανατηφόρα όταν εξαπολύεται στο dancefloor.

Επιπλέον, το χαρακτηριστικό της στυλ αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στις σχολαστικά επεξεργασμένες παραγωγές της ή στα άψογα curated DJ sets της, αλλά και στον ήχο πολλών σύγχρονων καλλιτεχνών της techno, επαληθεύοντας την ιδιότητά της ως πρωτοπόρου στην παγκόσμια rave κοινότητα.

Ο Enrico Sangiuliano είναι ένα όνομα που χωρίς αμφιβολία θα έχετε προσέξει αν έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με την techno. Αποτελώντας ένα από τα πιο επιδραστικά ταλέντα της σύγχρονης χορευτικής μουσικής, ο άψογος back catalogue του Ιταλού DJ και παραγωγού αντιπροσωπεύει μόνο διαχρονικούς No.1 δίσκους, και τώρα αυξάνεται, περιλαμβάνοντας περισσότερα future classics. Πέρα από τις κορυφαίες στούντιο παραγωγές του, το μεγάλο βιογραφικό του μελωδικού πρωτοπόρου με τις εμβληματικές εμφανίσεις έχει συναρπάσει και εμπνεύσει εξίσου, καθιστώντας τον έναν από τους πιο ευδιάκριτα αυθεντικούς και ισορροπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή.

Ο KAS:ST είναι πασίγνωστος στον κόσμο της techno και η φήμη του έχει ξεπεράσει, πια, τα όριά της. Ο Γάλλος DJ και παραγωγός έχει κατακτήσει τη βιομηχανία της μουσικής με τις εξαιρετικές κυκλοφορίες του, τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και την ικανότητά του να καινοτομεί. Το μουσικό στυλ του KAS:ST χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικά ηχοτοπία, περίπλοκες μελωδίες και δυνατά beats, τα οποία δημιουργούν έναν μοναδικό ήχο. Συχνά εξερευνεί είδη όπως η melodic techno, η electronica και η house.

Τρεις μοναδικοί καλλιτέχνες, σε ένα οπτικοακουστικό υπεθέαμα, που θα κρατήσει 10 ολόκληρες ώρες, υπόσχονται ότι η δεύτερη μέρα του πασίγνωστου Techniques θα είναι, το λιγότερο, απογειωτική. Ραντεβού το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Κλειστό Παλιού Φαλήρου για μια βραδιά – πραγματική φωτιά από τα Blend, SEDS & VLCT.

* Για εισιτηρία τσέκαρε εδώ.