Ο διάσημος Damian Lazarus, resident DJ του κορυφαίου κλαμπ του κόσμου, εγκαινιάζει το Botoxe Utopia του Botoxe Athens την 1η Νοεμβρίου.

Ο παγκοσμίου φήμης Βρετανός DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Damian Lazarus στα desks , αγαπημένος του ελληνικού κοινού, υπόσχεται να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα σε μια εντυπωσιακά μοναδική βραδιά.

Το νέο Botoxe Utopia, ο εσωτερικός χώρος του Botoxe Athens, είναι έτοιμο να γίνει ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής. Με το εκπληκτικό του design, το μεγαλοπρεπές ύψος των 12 μέτρων και την τεράστια οθόνη των 100 τ.μ. που δεσπόζει πίσω από το DJ booth, δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί ώστε να ενισχύει την ατμόσφαιρα του clubbing, προκαλώντας το κοινό να βυθιστεί στη μουσική και την ενέργεια του χώρου, ειδικά μετά την επιτυχία του Ethereal Garden, του open air χώρου του Botoxe, που μάγεψε όσους κατάφεραν να το επισκεφθούν τον Σεπτέμβριο.

Ο Dj Lazarus έρχεται στο Botoxe Utopia

Μετά τον εκρηκτικό Damian Lazarus, το Botoxe Utopia θα φιλοξενησει κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο με ιδιαίτερη προσωπικότητα, δυναμική και ενέργεια ο καθένας. Μείνετε συντονισμένοι γιατί η λίστα των DJ για τη χειμερινή σεζόν στο Botoxe είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Η επιστροφή του clubbing στην αθηναϊκή νύχτα είναι γεγονός κι εχει όνομα: Βotoxe Utopia!

* Για εισιτήρια δες εδώ