Η Doja Cat, αφού ανακοίνωσε στις 24 Μαρτίου ότι τα «παρατάει» και ότι η βιομηχανία της μουσικής δεν είναι τελικά για εκείνη, φάνηκε να ανακάλεσε σε μια σειρά από tweets στις 28 Μαρτίου. Μέσα από αυτά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές και όλα έδειχναν να είναι καλά.

«Μπορώ να ταξιδέψω, μπορώ να φάω ποιοτικό φαγητό, μπορώ να δω νέους ανθρώπους, μπορώ να χαμογελάσω, μπορώ να έχω εμπειρίες που ονειρευόμουν πάντα, μπορώ να γελάσω, μπορώ να στηρίξω την οικογένειά μου και τους φίλους μου, μπορώ να μάθω για τον κόσμο και τα χρωστάω σε εσάς» έγραψε η Doja. Η ράπερ αναφέρθηκε σε πολλά από τα προηγούμενα tweets της που στόχευαν στους θαυμαστές, τα οποία έχουν πλέον διαγραφεί.

Στις 31 Μαρτίου, όμως, ξαναξέσπασε στο Twitter για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνοντας ότι σκοπεύει να σταματήσει τη μουσική, αφού εκπληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όπως το άνοιγμα της περιοδείας του The Weeknd’s After Hours Til Dawn στο στάδιο .

«Για όσους θα με δουν στην περιοδεία, θα είμαι εκεί. Αλλά το να δώσω εγγύηση για αυτό, δεν σημαίνει ότι ο κω*ος μου δεν θα ξεκουμπιστεί αμέσως μετά. Πρέπει ακόμα να κάνω πράγματα και πολλοί νομίζετε ότι επειδή ανεβάζω μια φωτογραφία σημαίνει ότι δεν τα έχω παρατήσει. Η φωτογραφία δεν λέει τίποτα» έγραψε.

Σε ένα επόμενο tweet, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα βίντεο και περιεχόμενο που έρχονται πριν αποσυρθεί προφανώς. «Αυτό σημαίνει ότι έχω βίντεο για να γυρίσω, έχω show να κάνω», έγραψε. «Δεν έχω φύγει ακόμα». Μάλλον ούτε και η ίδια ξέρει τι θέλει να κάνει, καθώς τα tweets της φάσκουν και αντιφάσκουν.

Το σημείο καμπής της, πάντως, ήταν όταν δέχθηκε άδικη κριτική από τους θαυμαστές για το πώς χειρίστηκε μια ακυρωμένη παράσταση στην Παραγουάη στις 24 Μαρτίου. Η Doja Cat, είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο μουσικό φεστιβάλ Asuncionico 2022 , αλλά ακυρώθηκε λόγω καταιγίδας. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση ήταν έξω από τον έλεγχό της, ορισμένοι θαυμαστές φάνηκαν να πιστεύουν ότι έπρεπε να είχε κάνει κάτι για αυτούς που σχεδίαζαν να τη δουν, όπως να χαιρετήσει εκείνους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο της, σύμφωνα με το BuzzFeed.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Η Asimina ήρθε για να μείνει: Η τραπ, η σχέση της με τον Mad Clip και τα «μαλλιοτραβήγματα»

Από τον πρώτο δίσκο, στο X-Factor: Για τον Silot η ποπ είναι μια performance

Rosalia: Η άνοδος της «Rihanna του φλαμένκο» στην κορυφή