Είναι Ιούνιος, το σχολείο έχει τελειώσει και το τραγούδι «Espresso» της Σαμπρίνα Κάρπεντερ είναι παντού. Από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο, έχει γίνει επιτυχία στα Top 5 στο Billboard Hot 100 και εκτός των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έχει περάσει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή.

Η καλλιτέχνιδα έχει ερμηνεύσει το τραγούδι στο Coachella και στο Saturday Night Live ενώ πλησιάζει το μισό δισεκατομμύριο επισκ΄πεψεις στο Spotify. Ένα ακαταμάχητο τραγούδι, ανακηρύχθηκε ευρέως η απόυτη επιτυχία του καλοκαιριού πριν καν φτάσουμε στα τέλη Απριλίου.

Από τότε που η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κυκλοφόρησε τα «Emails I Can’t Send» το 2022, οι θαυμαστές ήταν απελπισμένοι να δουν τι θα κάνει στη συνέχεια. Από τότε, η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κυριάρχησε στα charts με τις εντυπωσιακές της επιτυχίες «Nonsense» και «Feather». Έχει επίσης υποστηρίξει την Τέιλορ Σουίφτ στην περιοδεία της «Eras» που έσπασε το ρεκόρ, κυκλοφόρησε ένα χριστουγεννιάτικο EP και γινόταν τακτικά viral με τα βρώμικα outros της «Nonsense».

Τώρα, η Σαμπρίνα Κάρπεντερ έχει ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια εποχή στην καριέρα της και το «Espresso» είναι ένας καυτός κοριτσίστικος ύμνος που βγάζει το μοναδικό της χιούμορ προς τα έξω. Τι είναι όμως το τραγούδι; Λοιπόν, η Σαμπρίνα Κάρπεντερ μίλησε για το ποιό ήταν το νόημα που ήθελε να περάσει με το «Espresso». Στο «Espresso», η Σαμπρίνα τραγουδάει για το ότι είναι τόσο καυτή που κάποιος είναι εθισμένος μαζί της, όπως κάποιος μπορεί να είναι εξίσου εθισμένος με τον ομώνυμο καφέ. Το τραγούδι είναι γεμάτο από υπονοούμενα.

Περιγράφοντας το τραγούδι σε μια συνέντευξη στην Apple Music, η Κάρπεντερ αποκάλυψε ότι έγραψε την «Espresso» ενώ βρισκόταν στη Γαλλία και δήλωσε: «Υπήρχε κάτι πραγματικά συναρπαστικό στο γεγονός ότι υπήρχε τόσο μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς μου σε ολόκληρο το τραγούδι, γιατί αυτό είναι το πραγματικά πολύ διασκεδαστικό στο να τραγουδάς ζωντανά με κόσμο».

Η Σαμπρίνα συνέχισε να λέει: «Οι άνθρωποι, νομίζω, ότι όταν δεν ξέρουν τη μουσική μου ή το ποια πραγματικά είμαι ή οτιδήποτε άλλο, μπορούν απλώς να συντονιστούν σε ένα τραγούδι και να φύγουν με μια καλύτερη ιδέα για την δική μου αίσθηση του χιούμορ».

Η ίδια πρόσθεσε: «Αυτή ήταν μια από εκείνες τις στιγμές στη ζωή μου που ήταν σαν να, απλά νόμιζα ότι ήμουν το χάλι εκείνη τη στιγμή. Και νομίζω ότι δεν νιώθεις πάντα έτσι, οπότε πρέπει κάπως να τις αποτυπώσεις στιγμές που κάνεις γιατί έτσι βρίσκεις αυτά τα λίγα…». Τελείωσε λέγοντας: «Για μένα, το να το εξισώνω με την καφεΐνη ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και σίγουρα έχω έναν εθισμό στην καφεΐνη. Έτσι, καταλήγει πραγματικά να είναι ένας πλήρης κύκλος για μένα».

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ δήλωσε επίσης στη Vogue: «Το τραγούδι έχει να κάνει με το να βλέπεις τη θηλυκότητα ως την υπερδύναμή σου και να αγκαλιάζεις την αυτοπεποίθηση ότι είσαι αυτή η σκύλα».

* Φωτογραφία: Instagram/SabrinaCarpenter