Πιστεύαμε πως η electro-house σκηνή στην Αθήνα δεν είχε τα απαραίτητα εργαλεία, δηλαδή τα μαγαζιά ή event για να μπορέσει να γίνει τόσο δυναμική όσο ήταν μια εποχή πριν από περίπου 6-7 χρόνια. Αλλά βλέπετε κι εσείς, βλέπουμε τώρα κι εμείς, πως η αντίληψη είναι μια αλλοιωμένη εικόνα, πως βασίζεται μόνο σε πληροφορίες που γνωρίζει και δεν έχει πρόσβαση στην πραγματικότητα. Έγινε το ΣΚ που πέρασε το Open Theater Experience από το Enteka Athens, ένα διήμερο event με dj sets από κοντά 15 djs Έλληνες και ξένους, γέμισε το Γαλάτσι από ηλεκτρονική μουσική και πόσοι το πήραν χαμπάρι;

Πολλοί, αυτή είναι η απάντηση. Γιατί δεν είναι μόνο ότι υπήρξαν πάρα πολλοί που δε μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο για το διήμερο event που διοργάνωσε το μαγαζί για να γιορτάσει τα 2 χρόνια λειτουργίας του. Είναι και οι πολλές χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο ανοιχτό θέατρο Βεΐκου και Αναγεννήσεως στο Γαλάτσι για να απολαύσουν όλα τα sets.

Τύφλα να έχει η Ιμπίθα και οριακά δεν είχε τύφλα και η Tomorrowland με αυτό που αντίκρυζαν οι djs που ανέβαιναν στην κονσόλα. Γύρω τους ο κόσμος ήταν τόσο πολύς, που αν επιχειρούσες να απλώσεις το χέρι σου, δύο-τρία κεφάλια τα διαπερνούσες εύκολα.

Ένα μεσαίο ποδοσφαιρικό γήπεδο το γέμιζαν άνετα όσοι έδωσαν το παρών στο διήμερο event, ίσως και το μπασκετικό ΟΑΚΑ να το τίγκαραν αν μαζεύονταν κι από τις δύο μέρες. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησε το μαγαζί, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ήταν ένα εντυπωσιακά στημένο διήμερο, με τις οθόνες, με τις συσκευές που εκτόξευαν αέρα, με την ένταση που πρέπει και γι’ αυτό όλοι οι djs έκαναν λόγο για ένα φανταστικό κοινό και διοργάνωση. Cj Jeff, Xenia Ghali, Aaron Sevilla, Aphrodite, BRB, Chris IDH, DEERISLND, Echonomist, Raise, Seemo, Agent Greg, Kayf, Panos DSP και Tropical έδωσαν τον τόνο και τον ρυθμό σε ένα κοινό που είχε παραδοθεί, ζητωκραύγαζε και ζούσε εκστατικά σαν σε διονυσιακή τελετή. Από το απόγευμα μέχρι το ξημέρωμα, το Γαλάτσι ζούσε σε μια άλλη διάσταση.

Το διήμερο event αυτό ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για την καλοκαιρινή σεζόν, μπορούμε να πούμε πως ήταν το επίσημο kick off της και, με εξαίρεση τα μεγάλα lives καλλιτεχνών, δεν ξέρουμε αν τέτοια συγκέντρωση κόσμου θα την δούμε αλλού το καλοκαίρι. Α ναι, μόνο στην Παροικιά, όπως το Πάσχα.

Δείτε και μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες.