Η Heidi Klum κυκλοφόρησε το νέο της single με τον Snoop Dogg, με τίτλο «Chai Tea with Heidi». Το 48χρονο μοντέλο δοκιμάζεται ξανά στη μουσική βιομηχανία και το τραγούδι σηματοδοτεί το πρώτο της μουσικό εγχείρημα μετά από 16 χρόνια. Στο ασπρόμαυρο βίντεο φαίνεται η Heidi και ο Snoop Dogg να χορεύουν και να διασκεδάζουν.

Γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και στην Ελλάδα, όπου η Heidi Klum φαίνεται να κάνει πασαρέλα σε μια εξέδρα και να επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της. «Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους για να δημιουργήσω αυτό το διασκεδαστικό μουσικό βίντεο», είπε η Klum σε μια δήλωση στη The Post. «Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου για να βεβαιωθώ ότι αυτό συνέβη πραγματικά».

Το σούπερ model φαίνεται ότι ακόμα κατέχει τα moves και χορεύει με μια ομάδα επαγγελματιών χορευτών, ενώ φορά άκρως αποκαλυπτικά outfits. Και βέβαια, οι χρήστες στα social επαίνεσαν τις χορευτικές και τραγουδιστικές ικανότητες της.

«Ήξερα ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο με το οποίο ήθελα να τραγουδήσω. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Snoop Dogg και σκέφτηκα ότι έπρεπε να ήταν εκείνος». Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα αφού επικοινώνησε με τον ράπερ για την ιδέα και, προς «έκπληξη και χαρά μου, με κάλεσε να έρθω στο στούντιο του».

Το μοντέλο είπε ότι αυτή και ο Snoop είχαν ως στόχο να κάνουν ένα «τραγούδι που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν».

Το τελευταίο single της ήταν το «Wonderland», που κυκλοφόρησε το 2006. Η fashionista έκανε teasing τον περασμένο Οκτώβριο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram στο στούντιο ηχογράφησης για τα 50α γενέθλια του Snoop Dogg.

Η Klum εξήγησε ότι η ιδέα του νέο single ήρθε μετά το φινάλε του «Germany’s Next Top Model», όταν κάποιος της πρότεινε να ερμηνεύσει το θεματικό τραγούδι για την επόμενη σεζόν του ριάλιτι, ανέφερε η Daily Mail.