Μπορεί κάποιος να έχει διαμαντένιο άλμπουμ και να θεωρείται υποτιμημένος; Μπορεί κάποιος για μια δεκαετία κοντά να γεμίζει μαγαζιά ως πρώτο όνομα και εσχάτως συναυλιακούς χώρους, και να πεις ότι δεν έχει πάρει τα εύσημα που του αναλογούν;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θεωρώ πως είναι μια τέτοια περίπτωση. Ίσως να αδικείται από το ότι τον ζούμε, βλέπουμε να πετυχαίνει τόσα πράγματα και να εξελίσσεται μουσικά και φτάνουμε να το θεωρούμε δεδομένο. Αργυρός είναι αυτός, δε μας εκπλήσσει. Έτσι σκεφτόμαστε.

Αυτό είναι το μοναδικό του μειονέκτημα, ότι δεν ξέρεις αν υπάρχει παραπάνω για να τον θαυμάσεις για αυτό που κάνει, για το ότι διαολίζεται διαρκώς το μέσα του με το τι θα κάνει μετά.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε μια ευκαιρία να αφήσει για λίγο τον διάολο στην άκρη και να απολαύσει την απονομή του διαμαντένιου άλμπουμ του, βλέποντας τον εαυτό του για λίγο κάτω από τη σκηνή, σαν θεατής στην ταινία της ζωής του.

Σε μία λαμπερή και ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Platinum γιόρτασαν ακόμα μία τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «22».

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits γιόρτασε άλλη μία καταπληκτική μουσική χρονιά, γεμάτη δισκογραφικές επιτυχίες και sold out εμφανίσεις και συναυλίες, που επισφραγίστηκε με τη διαμαντένια διάκριση για το «22».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε...Διαμαντένιος

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αυτό που πια δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια

Το album, που περιλαμβάνει 22 τραγούδια, αριθμό που σπάνια συναντάμε σε album στις μέρες μας, έγινε διαμαντένιο καθώς μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views. Τα τραγούδια του, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών, ξεχώρισαν κι αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και πολλά από αυτά βρέθηκαν στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μέσα του μία φλόγα και μεγάλη αγάπη για τη μουσική, οι οποίες τον κάνουν να δημιουργεί και να σπάει ρεκόρ.

Για τις διαμαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του album, καθώς και ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί που στήριξαν το «22».

Λίγες ώρες μετά το event, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Γιατί».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia» και ετοιμάζεται για τη φετινή μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», που ξεκινά στις 17 Ιουνίου από την Πάτρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε...Διαμαντένιος

* Για τις συναυλίες και εισιτήρια δες εδώ.

** Φωτογραφίες: NDP