Εκτός εαυτού βρίσκονται περίπου 20.000 θαυμαστές του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι καθώς η sold out συναυλία του, μαζί με τους Earth Wind & Fire που ήταν προγραμματισμένη για χθες, Σάββατο στην Madison Square της Νέας Υόρκης ακυρώθηκε μία ώρα μετά την έναρξή της.

Ο λόγος ήταν, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, πως δεν μπορούσε να πετάξει στην πόλη λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Τα 20.000 άτομα που παρευρέθηκαν, μερικοί από τους οποίους ξόδεψαν πολλά για εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείων, κατέκριναν τον εμβληματικό τραγουδιστή επειδή τους άφησε να περιμένουν «όλη τη νύχτα».

«Λόγω της έντονης κακοκαιρίας και διότι δεν μπόρεσα να προσγειωθώ σε περιοχές πλησίον της Νέας Υόρκης, δεν μπορώ να εμφανιστώ σήμερα» ενημέρωσε ο ίδιος, με tweet του στις 20:31, ενώ η εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30.

«Είμαι τόσο λυπημένος. Το show αναβάλλεται για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω για όλους σας. Τα σημερινά εισιτήρια είναι έγκυρα και για τη Δευτέρα» συμπλήρωσε.

Βίντεο μέσα από την κατάμεστη αρένα δείχνει τους απογοητευμένους θαυμαστές να αποδοκιμάζουν και να πηγαίνουν στους διαδρόμους καθώς ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι το σόου ακυρώθηκε.

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay