Ένα ακόμα καλοκαίρι έχει φτάσει και εμείς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουνε με περισσότερη ανυπομονησία να φτάσει η ωρά για τα MAD VMA από την ΔΕΗ 2024. Για ακόμα μια χρονιά η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία στην Ελλάδα είναι και πάλι κοντά μας.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπληρώνουν 21 χρόνια και, για μια ακόμα χρονιά, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις, την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο TAE KWON DO. Ετοιμαστείτε για μια ακόμα γερή δόση φαντασμαγορικού θεάματος.

Στη σκηνή του πιο διαχρονικού μουσικού θεσμού της χώρας, των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ θα βρεθούν super stars και τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με τα εντυπωσιακά acts τους και τις ανατρεπτικές συνεργασίες που για ακόμα μία φορά θα μείνουν αξέχαστες.

Μεταξύ των ονομάτων που θα εμφανιστούν στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ ο FY, η Μαρίνα Σάττι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Φουρέιρα, η αγαπημένη ‘Ελενα Παπαρίζου αλλά και πολλοί άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες. Σε super special guest εμφάνιση, ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες στην
ιστορία της Eurovision, ο Ιταλός Mahmood, ο οποίος κατέκτησε το 2019 την δεύτερη θέση με το «Soldi».

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να παρακολουθήσεις τα MAD VMA 2024

Ενδεχομένως πολλοί θα ταυτιστούν. Το πιο βασικό είναι ότι τα MAD VMA από την ΔΕΗ αποτελούν έναν μουσικό θεσμό που μετράει 21 χρόνια και αυτό σημαίνει τρία διαφορετικά πράγματα. Πρώτον ότι η γενιά μας μεγάλωσε κυριολεκτικά με αυτά. Κάθε καλοκαίρι, σηματοδοτούσαν το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και την αρχή του ανέμελου καλοκαιριού. Η χαρά του να βλέπεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες live από κοντά πάνω στην σκηνή ήταν πάρα πολύ μεγάλη και ήταν αυτό που περιμέναμε όλη την χρονιά.

Δεύτερον, ο θεσμός αυτός έχει κερδίσει ένα στοίχημα με τον χρόνο και αυτό από μόνο του είναι η απόδειξη ότι η διοργάνωση έχει πολύ γερές βάσεις, τόσο για τους μεγαλύτερους, όσο και για τους νεότερους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατάς το ενδιαφέρον του παλιού κοινού αμείωτο, την ίδια ώρα που θέλεις νέες, φρέσκες ιδέες για να κερδίσεις την προσοχή του νεότερου κοινού. Φυσικά και δεν περιμένω να διαφωνήσετε.

Τελευταίο αλλά και πιο βασικό είναι ότι τα MAD VMA από την ΔΕΗ είναι η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η γορτή που ενώνει όλους τους μουσικούς χωρούς σε μια μοναδική εμπειρία, η οποία αναγνωρίζει και ενθαρύνει την αυθεντικότητα και την δημιουργικότητα. Ίσως αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος για να παρακολουθήσεις τα φετινά MAD VMA από την ΔΕΗ. Αν ρωτάς τί θα κάνω εγώ: Φυσικά και θα τα παρακολουθήσω, όπως κάθε χρόνο, ακόμα και αν έχω τελειώσει χρόνια τώρα το σχολείο.