Φέτος, συμπλήρωσαν 15 χρόνια διαδρομής. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί για συγκρότημα στην Ελλάδα πλην των Πυξ Λαξ και κάποιων μεγάλων της ροκ σκηνής στα 90s. Όλοι τους όμως έκαναν διαλείμματα μεγάλα. Οι ΜΕΛΙSSES είναι εδώ και 15 χρόνια σταθερά στις επάλξεις, με ανοδική πορεία που τοποθετεί το συγκρότημα εδώ και μια 6ετία στο υψηλότερο ράφι της ελληνικής μουσικής και με τα τραγούδια τους να γίνονται πιο επιτυχημένα όσο περνάει ο χρόνος. Τρανό παράδειγμα το τραγούδι Μοναχική Καρδιά και το La Luna που κυκλοφόρησαν φέτος, τα οποία ξεπέρασαν σε επιτυχία και το περσινό 30-40.

Αυτή η μπάντα λοιπόν, συμπλήρωσε 15 χρόνια διαδρομής και το βράδυ της Δευτέρας πέτυχε ακόμα ένα milestone. Το να μαζεύεις 20.000 ανθρώπους σε συναυλία σου, σε μια βραδιά όπου υπάρχουν ταυτόχρονα άλλες 3 συναυλίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών, και με το κοινό να έχει περάσει ένα σαββατοκύριακο σε Primer και Μαρίνα Σάττι, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δρώμενα της τελευταίας 20ετίας.

Οι ΜΕΛΙSSES γιόρτασαν τα 15 χρόνια τους με μία μεγάλη και φαντασμαγορική συναυλία στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, με εκλεκτούς φίλους και 20.000 θεατές, σε μία βραδιά γεμάτη μουσική κι εκπλήξεις.

Το Νο1 συγκρότημα της χώρας παρέσυρε το κοινό επί σχεδόν 4 ώρες στο πιο hot κι εντυπωσιακό πάρτι ελληνικής μουσικής που έγινε ποτέ στην Πλατεία Νερού, σε ένα stage 24 μέτρων, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ σε συναυλία Έλληνα καλλιτέχνη και με υπέροχα οπτικά εφέ.

Οι ΜΕΛΙSSES «μάγεψαν» με τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες τους, όπως το πρόσφατο δίπλα πλατινένιο megahit «Μοναχική Καρδιά» που κυκλοφορεί από την Panik Records, τις δυνατές ερμηνείες τους σε ελληνικά και ξένα τραγούδια κάθε μουσικού ύφους και την ασταμάτητη θετική ενέργειά τους.

Golden guest ήταν η «number one» Έλενα Παπαριζου, που ξεσήκωσε το κοινό με τον μοναδικό τρόπο της.

Guest ήταν η ξεχωριστή Marseaux, που συνόδευσε τις ΜΕΛΙSSES σε όλη τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν οι extra guests Apon, Klavdia, ZAF και οnemanshow, τέσσερις από τους πιο ταλαντούχος καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς.

Οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν την πολύ πετυχημένη περιοδεία τους στο Ηράκλειο, στις 11 Σεπτεμβρίου, στο Παγκρήτιο στάδιο. Στη συνέχεια θα μας χαρίσουν έναν hot μουσικό χειμώνα, με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, σ’ ένα σχήμα – έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα.

* Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τζέμης