Ανησυχία έχει προκαλέσει η αναβολή δύο συναυλιών στη Φιλαδέλφεια από τον Μπρους Σπρίνγκστιν, εξαιτίας ασθένειας. Ο 73χρονος επρόκειτο να εμφανιστεί με το συγκρότημα The E Street Band, στο Citizens Bank Park, αλλά με ένα tweet ανακοινώθηκε πως οι συναυλίες θα προγραμματιστούν για άλλες μέρες.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση στο προφίλ του: Επειδή ο Μπρους Σπρίνγκστιν αρρώστησε, οι συναυλίες με τους The E Street Band στο Citizens Bank Park στη Φιλαδέλφεια στις 16 και 18 Αυγούστου αναβάλλονται. Εργαζόμαστε για τον επαναπρογραμματισμό των ημερομηνιών, γι’αυτό κρατήστε τα εισιτήριά σας αφού θα ισχύουν για τις εκ νέου προγραμματισμένες συναυλίες».

Η περιοδεία του Μπρους Σπρίνγκστιν περιλαμβάνει 37 συναυλίες σε 32 τοποθεσίες. 

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έχει κατακτήσει 20 φορές βραβείο Grammy, με επιτυχίες όπως τις Born to Run, το Dancing in the Dark και το Glory Days. Έχει κυκλοφορήσει 20 άλμπουμ κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, ενώ το πιο πρόσφατο με τους E Street Band ονόματι «Letter To You», ήταν στην στην κορυφή των charts σε 11 χώρες.

Είναι από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ μαζί με τα Grammy έχει κερδίσει δύο φορές στις Χρυσές Σφαίρες, ένα Όσκαρ, και ένα βραβείο Tony.