Την πρωτάκουσα πριν από 4 χρόνια. Από το ντουέτο της με τον Δεληβοριά για το Παγκράτι. Μετά την έψαξα, άκουσα ό,τι υπήρχε σε δικό της τραγούδι και σε διασκευή, ειδικά τις μπόσες νόβες της, και αποφάσισα πως η φωνή της πρέπει να είναι το soundtrack της ταινίας για τη ζωή μου. Οκ, δεν θα με κάνει κανείς ταινία, αλλά ίσως η Νεφέλη Φασούλη να το δει αυτό, να ψηθεί και να το κυνηγήσει για να γίνω κάπως διάσημος και να θέλουν να με κάνουν ταινία.

Μέχρι να συμβεί αυτό, θα της πάρει κάποια χρονάκια, η Νεφέλη θα ετοιμάζεται για τη συναυλία της στο Πλύφα, την τελευταία της για το καλοκαίρι, αυτή με την οποία ολοκληρώνει για φέτος την περιπλάνησή της στην Αθήνα και θα μπει σε πιο φθινοπωρινό mode. Φυσικά, 11 Σεπτέμβρη δεν τελείωσε κανένα καλοκαίρι, αλλά μπορούμε όλοι μαζί με τη Νεφέλη να άδουμε, για να μην άδουμε κυριολεκτικά, μην πάμε δηλαδή στον Άδη.

Αν δεν έχεις ζήσει τη μαγεία μιας συναυλίας από τη Νεφέλη Φασούλη μέχρι σήμερα, να η ευκαιρία

Το μαγικό μέρος που φρόντιζε όλον τον χειμώνα, τώρα άνθισε, μεγάλωσε, πύκνωσε και τους περιμένει όλους να βρεθούν κάτω από τα αστέρια.

Με τραγούδια του Φοίβου, τα καινούργια του Αντώνη, άλλα κλασικά, άλλα όχι τόσο, λαμπιόνια και παγωμένα ποτά θα φέρουμε τη δροσιά που δεν λέει να ‘ρθει στο φετινό καλοκαίρι.

Φόρεσε λουλούδια, χρωματιστά eyeliner και αντικουνουπικό.

Παρέα με τη Νεφέλη Φασούλη στον κήπο της:

Γιώργος Κωνσταντίνου – Μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – Πλήκτρα
Γιάννης Πατάκας – Ηλεκτρική κιθάρα
Παναγιώτης Κωστόπουλος – Τύμπανα
Βασίλης Αλεξόπουλος – Ηχοληψία

Έναρξη: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΛΥΦΑ
(Κορυτσάς 39, Βοτανικός)

* Για εισιτήρια μπες εδώ.