«Από τη Μασσαλία με αγάπη» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του κειμένου. Οι Chinese Man, η κολλεκτίβα που γεννήθηκε σε μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες πόλεις της Γαλλίας το 2004, έρχεται με φόρα στην Αθήνα για δύο εμφανίσεις στο ARCH Club, στις 7 και 8 Απριλίου με σκοπό να κάνει αυτό που κάνει καλά: να μας ταρακουνήσει.

Το φημισμένο τρίο με τη δική του ανεξάρτητη δισκογραφική (Chinese Man Records), αποτελούμενο από τους High Ku, Matteo & SLY, έχει καταφέρει να βάλει σε μία ευθεία τη hip-hop, το dub, την electro, τη reggae, τη funk και φυσικά τη jazz με το αποτέλεσμα που φτάνει στα αφτιά μας να ξεφεύγει στις περισσότερες των περιπτώσεων από την trip-hop που τους έκανε γνωστούς στα πρώτα τους βήματα. Μεταξύ μας, ποιος έχει ξεπεράσει το “Ι’ve Got That Tune”;

Με αφορμή τη μεγάλη τους επιστροφή στην Αθήνα και λίγες ώρες πριν μας κάνουν να κουνήσουμε το κεφάλι μας στον ρυθμό τους, τους ζητήσαμε μία λίστα με τα αγαπημένα τους κομμάτια, αυτά που, υποσυνείδητα ή μη, διαμόρφωσαν τον ήχο των Chinese Man. Δεν μας απογοήτευσαν. Ανοίξτε το Spotify, είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε μερικές προσθήκες στη λίστα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο provocateur.gr