Η Ελλάδα, με την πλούσια μουσική της κληρονομιά και την αναγνωρίσιμη σκηνή της, ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα εντυπωσιακό φθινόπωρο γεμάτο μουσική. Από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες μέχρι συναρπαστικές μπάντες, οι συναυλίες που περιμένουμε για τη φετινή χρονιά υπόσχονται αξέχαστες στιγμές για όλους τους λάτρεις της μουσικής.

Οι μεγαλύτεροι σταρ του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος και τα ανερχόμενα ταλέντα θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους σε μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές της χώρας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε κοινό που ανυπομονεί να ζήσει τη μαγεία της ζωντανής μουσικής. Είτε είστε fan της pop, της rock, της ηλεκτρονικής μουσικής ή του παραδοσιακού ήχου, η μουσική σκηνή της Ελλάδας έχει κάτι για όλους. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές βραδιές και αξέχαστα live performances!

Οι συναυλίες που αναμένουμε

Cigarettes After Sex

Οι Cigarettes After Sex είναι ένα συγκρότημα που έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση για τον μοναδικό, ατμοσφαιρικό ήχο τους που συνδυάζει dream pop και indie rock. Με τις χαρακτηριστικές τους μελωδίες και την αιθέρια φωνή του Greg Gonzalez, έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μουσικό στυλ που συνδυάζει ρομαντισμό και νοσταλγία. Οι Cigarettes After Sex έρχονται για συναυλία στην Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου 2024. Βρείτε εδώ τα εισητήρια.

Black Coffee

Ο Black Coffee είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς DJs και παραγωγούς στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής, με αναγνώριση που ξεπερνά τα σύνορα της Νότιας Αφρικής, από όπου κατάγεται. Με τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει house, deep house και Afro-house, έχει δημιουργήσει μια χαρακτηριστική μουσική ταυτότητα που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο πρωτοπόρους καλλιτέχνες του είδους.

Για πρώτη φορα το εντυπωσιακό stage show με το πρωτοποριακό οβάλ σχήμα, θα περιοδεύσει εκτός Ibiza, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους house fans να απολαύσουν μια cutting edge εμπειρία. Αυτή η παραγωγή θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο “Faliro Sports Pavillion” σε μια μεγαλύτερη και ακόμα πιο μαγευτική εκδοχή της. Βρείτε εδώ εισητήρια.

Jason Derulo

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Jason Derulo είναι γνωστές για την ενέργεια και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία του. Με συναρπαστικές χορευτικές ρουτίνες και ένα ευρύ ρεπερτόριο από μεγάλες επιτυχίες, κάθε συναυλία του είναι μια γιορτή γεμάτη ενέργεια και κέφι. Αν περιμένεις να τον δεις live στην Ελλάδα, ετοιμάσου για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με μουσική, χορό και διασκέδαση.

Ο Σουπερστάρ Jason Derulo έρχεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή στο πλαίσιο του NU KING WORLD TOUR 2024. Στις 15 Νοεμβρίου 2024 έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο PAOK SPORTS ARENA και Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 στην Αθήνα στο OAKA INDOOR ARENA. Βρείτε εδώ εισητήρια.

συναυλίες

Saske-Deluxe

Ο Saske, γνωστός και ως Saske-Deluxe, είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής σκηνής, που συνδυάζει στοιχεία από rap, trap και urban μουσική. Με μια αναγνωρίσιμη στυλιστική ταυτότητα και δυναμικές ερμηνείες, έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού με τις μοναδικές του ικανότητες ως τραγουδιστής και ράπερ.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης και δημιουργός Saske παρουσιάζει, για πρώτη φορά, στο Θέατρο Λυκαβηττού δύο μοναδικές ζωντανές συναυλιακές εμπειρίες στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2024. Την πρώτη ημέρα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ζωντανή εκτέλεση το πρόσφατο άλμπουμ του Saske, με τίτλο DELUXE, το οποίο και κατέκτησε την 5η θέση στο Top-10 Albums Debut Global του Spotify.

Τη δεύτερη ημέρα το Saskepticism Festival θα φιλοξενήσει special guests – αναγνωρισμένους καλλιτέχνες από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή, ενώ ο Saske θα παρουσιάσει αγαπημένα κομμάτια από όλο το σύνολο της δισκογραφίας του. Βρείτε εδώ τα εισητήρια.

Tindersticks

Οι Tindersticks είναι ένα βρετανικό συγκρότημα που έχει κερδίσει αναγνώριση για τον χαρακτηριστικό, μελαγχολικό ήχο τους, ο οποίος συνδυάζει στοιχεία από indie rock, alternative rock και post-punk. Με τη χαρακτηριστική, σπαρακτική φωνή του Stuart Staples και τις συνθέσεις που συχνά περιλαμβάνουν κινηματογραφικές, σχεδόν σκοτεινές μελωδίες, οι Tindersticks δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και συναισθηματικά φορτισμένο μουσικό περιβάλλον. Έρχονται στις 2 Νοεμβρίου 2024 στο City Theater στην Αθήνα και μπορείτε να βρείτε εισητήρια εδώ.

Αυτές είναι όλες οι φανταστικές συναυλίες που αναμένουμε την καινούργια σεζόν

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς τραγουδιστές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες που κυμαίνονται από pop μέχρι λαϊκά τραγούδια, έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του κοινού με τη δυναμική του παρουσία και τη χαρακτηριστική του φωνή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η AURORA ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 20:30, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Βρείτε εδώ εισητήρια.

Death Disco Indoor Festival

Το Death Disco Open Air Festival 2023 μας άφησε άφωνους στο Technopolis του Δήμου Αθηναίων πέρυσι το καλοκαίρι και θα το ξανακάνει το 2025. Καθώς τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν, είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε περισσότερο από ευχαριστημένοι να μάθετε ότι ήδη ετοιμάζουμε την αναμενόμενη επιστροφή του Death Disco Open Air Festival το 2025!

Οι Twin Tribes είναι έτοιμοι για την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα, Ελλάδα. Το εκπληκτικό σκοτεινό δίδυμο από το Texas, ΗΠΑ, με τους σκοτεινούς μελωδικούς ήχους τους, είναι αναμφισβήτητα το μέλλον της darkwave / post punk μουσικής σκηνής. Οι Suicide Commando, από το Βέλγιο, είναι πάντα στην κορυφή της τέχνης τους όταν πρόκειται για τη μουσική EBM / Industrial. Το Death Disco Indoor Festival 2024 είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός που θα είναι το γεγονός της χρονιάς για τη σκοτεινή σκηνή!

Puressence

Οι Puressence είναι ένα βρετανικό συγκρότημα εναλλακτικού ροκ, γνωστό για τον μελωδικό, ενδοσκοπικό ήχο τους και τις ατμοσφαιρικές ποιότητες. Έχουν κερδίσει αναγνώριση τη δεκαετία του 1990 και διαθέτουν μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών. Η μουσική τους συχνά συνδυάζει στοιχεία ροκ, shoegaze και ηλεκτρονικών επιρροών, δημιουργώντας έναν χαρακτηριστικό και συναισθηματικά ισχυρό ήχο. Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024 οι Puressence επιστρέφουν στην Ελλάδα! Οι φίλοι τους στην Ελλάδα μετράνε τις μέρες μέχρι το live της μεγάλης συναυλιακής επιστροφής τους. Βρείτε εδώ εισητήρια.

RY X

Ο RY X είναι Αυστραλός τραγουδοποιός και μουσικός γνωστός για τον ατμοσφαιρικό και συναισθηματικό ήχο του. Συνδυάζει στοιχεία folk, ηλεκτρονικής και ambient μουσικής για να δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό και ψυχικό στυλ. Η μουσική του συχνά περιλαμβάνει στοιχειωτικά φωνητικά και ενδοσκοπικούς στίχους. Έρχεται στην Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου. Βρείτε εδώ εισητήρια.

Kenny Barron Trio

Το Kenny Barron Trio είναι ένα τζαζ συγκρότημα υπό την καθοδήγηση του διάσημου πιανίστα Kenny Barron. Ο Barron είναι γνωστός για τις συνεισφορές του στη τζαζ με το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ του. Το τρίο συχνά περιλαμβάνει πιάνο, μπάσο και τύμπανα, και είναι γνωστό για τις πολύπλοκες συνθέσεις και τις εκφραστικές ερμηνείες του. Η μουσική τους συνήθως συνδυάζει στοιχεία straight-ahead jazz, bebop και σύγχρονης τζαζ, δημιουργώντας μια πλούσια και ελκυστική ακουστική εμπειρία. Ο Kenny Barron επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια για μια παράσταση στο Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) στις 2 Δεκεμβρίου. Βρείτε εδώ τα εισητήρια.

Deus

Οι Deus (συχνά στιλιζαρισμένοι ως dEUS) είναι ένα βελγικό συγκρότημα εναλλακτικού ροκ, γνωστό για την εκλεκτική και πειραματική προσέγγισή του στη μουσική. Ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και συνδυάζουν στοιχεία ροκ, indie και ηλεκτρονικής μουσικής, συχνά ενσωματώνοντας σύνθετες ενορχηστρώσεις και ποικιλόμορφες επιρροές στον ήχο τους. Έχουν αποκτήσει διεθνή αναγνώριση για το καινοτόμο και μη κατηγοριοποιήσιμο στυλ τους. Έρχονατι στις 2 Νοεμβρίου 2024 στο City Theater στην Αθήνα. Βρείτε εδώ εισητήρια.

Kovacs

Η Kovacs είναι Ολλανδή τραγουδοποιός γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή και το συναισθηματικό της στυλ. Κέρδισε αναγνώριση για το μείγμα επιρροών από ποπ, τζαζ και μπλουζ. Η μουσική της συχνά διαθέτει ισχυρές φωνητικές ερμηνείες και συναισθηματικούς στίχους, δημιουργώντας μια συναρπαστική και ατμοσφαιρική εμπειρία.

Μια από τις πλέον αγαπημένες ερμηνεύτριες των τελευταίων ετών και ταυτόχρονα μια συνθέτρια με ολοδικό της στυλ. Η Sharon Kovacs έρχεται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο “Fuzz Club” της Αθήνας και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο “Principal Club Theater” της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας την ιδανική έναρξη της εορταστικής περιόδου, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits. Βρείτε εδώ εισητήρια.

Monsieur Minimal

Ο Monsieur Minimal είναι Έλληνας παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και DJ, γνωστός για τον μελωδικό και ατμοσφαιρικό ήχο του. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Κουτουπάκης, και είναι ενεργός στη μουσική σκηνή από την αρχή της δεκαετίας του 2000. Η μουσική του συνήθως συνδυάζει ηλεκτρονικούς ρυθμούς, ατμοσφαιρικούς ήχους και catchy μελωδίες. O Monsieur Minimal επιστρέφει στο Ground Stage του Gazarte το Σάββατο 30 Νοέμβριου, για να μας παρουσιάσει το νέο του συναρπαστικό άλμπουμ. Βρείτε εδώ εισητήρια.

Αυτές είναι όλες οι φανταστικές συναυλίες που αναμένουμε την καινούργια σεζόν

Bad Nerves

Οι Bad Nerves είναι ένα βρετανικό συγκρότημα που είναι γνωστό για τον υψηλής ενέργειας, garage rock ήχο του. Η μουσική τους συχνά περιλαμβάνει γρήγορους ρυθμούς, catchy riffs και μια ακατέργαστη, ενεργητική αίσθηση. Το στυλ του συγκροτήματος θυμίζει κλασικό punk και garage rock, με μια σύγχρονη πινελιά. Το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 2020, έλαβε θετικές κριτικές για την εθιστική ενέργεια και τα catchy κομμάτια του. Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, το ARCH Club θα φιλοξενήσει μια από τις πιο καυτές μπάντες της εποχής, προσφέροντας στο κοινό μια εκρηκτική νύχτα γεμάτη αδρεναλίνη και ανόθευτο rock ‘n’ roll. Βρείτε εδώ εισητήρια.