Οι POPn’TONIC παρουσιάζουν το πρώτο τους προσωπικό single “ΟΝΕ” σε συνεργασία με τον Ίαν Στρατή και μας καλούν να απολαύσουμε 3+ λεπτά αυθεντικής pop μουσικής.

Το “One” είναι μια πρόσκληση σε περιπέτεια, μια νέα αρχή και ένα γλυκόπικρο τέλος, ένας ύμνος στη ζωή, τα κάτω και τα πάνω της. Νοσταλγικά synths, κλασικές pop μελωδίες και dance αναφορές στα εμβληματικά 90s και 00s ολοκληρώνονται με την χαρακτηριστική φωνή του Ίαν Στρατή, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα και τη νέα προσθήκη στις playlists μας!

Οι POPn’TONIC είναι μια pop απελευθέρωση. Mια μπάντα που αποτελείται από ένα μεταβαλλόμενο lineup 11 ξεχωριστών και ταλαντούχων μουσικών, που συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αντλούν έμπνευση από τις μεγάλες Synth-Pop, Dance και Electro επιτυχίες των 90s έως σήμερα και “κλείνουν το μάτι” στα εμβληματικά 80s και τα synths τους.

Όπως λέει ο δημιουργός του project και ντράμερ Δημήτρης Μποσινάκος, «Το όνειρό μου ήταν να δημιουργήσω μια μπάντα που να παίζει pop. Θετική, χορευτική, χαλαρή, νοσταλγική pop».

Πάντα πιστοί στην αισθητική τους, οι POPn’TONIC έχουν ήδη ξεσηκώσει τους καλεσμένους σε αμέτρητα parties από την ημέρα της δημιουργίας τους ενώ παράλληλα βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας τα δικά τους singles αλλά και covers.