Στην καλύτερη φάση της ζωής της είναι η Rihanna, η οποία πέρα από την επιτυχία των εταιρειών της Fenty Beauty και Fenty Skin, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky. Όμως, η Rihanna είναι καταρχάς τραγουδίστρια και μια από τις πιο επιτυχημένες, οπότε είναι εύλογο οι φανς της να απορούν γιατί δεν βγάζει πια νέα άλμπουμ. Έχουν περάσει έξι χρόνια από το «Anti», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016.

Μην απογοητεύεστε. Η Rihanna επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ, το οποίο θα καλύψει αυτό το κενό των έξι χρόνων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Entertainment Tonight, η πλέον δισεκατομμυριούχος, καθησύχασε τους θαυμαστές της για την εγκυμοσύνη της, μίλησε για την πιθανότητα μιας μάρκας «Fenty Baby» και βέβαια σε τι φάση βρίσκεται με την δημιουργία νέας μουσικής. Μπορεί να είναι και εμπνευσμένη από την εγκυμοσύνη της.

«Θα έχετε νέα κομμάτια από εμένα. Όχι νανουρίσματα. Οι θαυμαστές μου θα με σκότωναν αν περίμεναν τόσο πολύ για ένα νανούρισμα» είπε η Riri. Άλλωστε είναι γνωστή για τα χορευτικά vibes που εκπέμπουν τα τραγούδια της, χωρίς να αναιρούμε και τις μπαλάντες που έχει κυκλοφορήσει.

Το νέο της άλμπουμ έχει καθυστερήσει λόγω της ενασχόλησης της με την εταιρεία της και μάλλον θα αργήσει λίγο ακόμα λόγω εγκυμοσύνης. Μεταξύ 2005 και 2012, η ​​Rihanna έβγαλε επτά άλμπουμ και πολλά singles. Το πρώτο σημάδι ότι μάλλον αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική βιομηχανία ήρθε όταν της πήρε τέσσερα χρόνια για να κυκλοφορήσει το Anti του 2016.

Μάλιστα, έχει βρεθεί 14 φορές στο Νο1 του Billboard Hot 100 (κάτι που έχουν καταφέρει μόνοι οι The Beatles και Mariah Carey), ενώ έχει κερδίσει 9 Grammy. Αν και άλμπουμ έχουμε να δούμε από το 2016, παραμένει ενεργή με single επιτυχίες στα chart. Ενδεικτικές είναι οι συνεργασίες με τους NERD στο «Lemon», Future στο «Selfish», DJ Khaled στο «Wild Thoughts», Kendrick Lamar στο “Loyalty”, και PartyNextDoor στο «Believe It». Το τελευταίο τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 2020, είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της.