Μια μικρή περιήγηση να κάνει κάποιος σήμερα στο Instagram ή στο TikTok, θα καταλάβει ότι την τιμητική της έχει η Rosalia, η οποία έδωσε χθες στην Πλατεία Νερού μια δυναμική συναυλία. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Release Athens x SNF Nostos, για να ακούσει την Ισπανίδα τραγουδίστρια, η οποία ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα. 

Η Rosalia τα έδωσε όλα στη σκηνή, με το κοινό να την αποθεωνεί συνεχώς. Ειδικά, όταν η ίδια μίλησε στο μικρόφωνο χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα, λέγοντας πως: «Χαίρομαι που είμαι εδώ να παίζω σε αυτή τη χώρα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ που με υποδεχθήκατε».

@fipsterr

Μιλάει ελληνικά 🥺

♬ original sound – Fipster

Στη σκηνή, πέρασαν μέχρι και πατίνια, δείγμα το πόσο ξεχωριστό σόου κάνει η Rosalia. Μάλιστα, η υποδοχή του κόσμου ήταν τέτοια, που η ίδια όταν κάποιος της έδωσε την ελληνική σημαία, τη φόρεσε πάνω της και είπε πως νιώθει η Rosalia της Ελλάδας.

Rosalia: Η βόλτα στην Ακρόπολη

Νωρίτερα από τη συναυλία, η Rosalia επισκέφθηκε την Ακρόπολη, μένοντας έκπληκτη. Μάλιστα, στα insta stories της, αποθέωσε τον Παρθενώνα, δείχνοντας πως απήλαυσε υπέρ του δέοντος την ξενάγηση. 

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή συναυλία της Rosalia:

@eleftheria.vlhk #rosaliamotomami #greece #releaseathens23 #rosaliagreece ♬ original sound – eleftheria
@t.nakis @La Rosalia #releaseathens23 #fyp #foryou #greece ♬ πρωτότυπος ήχος
@nick.zois Rosalia Live in Athens was pure 🔥 @Rosalia @Release Athens Festival #rosalia #athens #live #greece #releaseathensfestival ♬ original sound – Nick Zois
@evakiafa ❤️‍🔥 #motomami #larosalia #athens #greece #motomamitour #rosaliavt #xyzbca #fakebody #fy @La Rosalia ♬ πρωτότυπος ήχος – Eva