Δεν την αποκαλούν τυχαία φαινόμενο. Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ ο θρίαμβός της αποτυπώνεται πλήρως και σε βραβεία. Η τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη νικήτρια των MTV Video Music Awards 2023, που διεξήχθησαν στο Prudential Center, χθες.

Ήταν έτσι κι αλλιώς ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα πριν την έναρξη της διοργάνωσης, μιας και η Τέιλορ Σουίφτ είχε 11 υποψηφιότητες. Τελικά, ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα και μετά, αφού η τραγουδίστρια έφυγε με 9 βραβεία.

Αυτά ήταν στις κατηγορίες «Βίντεο της Χρονιάς», «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Άλμπουμ της Χρονιάς», «Τραγούδι της Χρονιάς» για την επιτυχία του 2022 «Anti-Hero», «Καλύτερη Ποπ», «Καλύτερη Σκηνοθεσία», «Καλύτερη Κινηματογράφηση», «Καλύτερα Οπτικά Εφέ» και «Show του Καλοκαιριού». 

«Είναι απίστευτο. Το γεγονός ότι αυτό είναι ένα βραβείο που ψηφίστηκε από τους θαυμαστές σημαίνει τόσα πολλά για μένα», δήλωσε η Τέιλορ Σουίφτ κατά την παραλαβή του πρώτου από τα εννιά βραβεία. 

Tη βράβευση την έκαναν μέλη του boy band των 90s, NSYNC, με την Taylor Swift να εκφράζει τον θαυμασμό της. «Είχα τις κούκλες σας! Είστε η ποπ προσωποποιημένη. Είναι απίστευτο ότι παίρνω αυτό το βραβείο από εσάς», είπε η τραγουδίστρια.

Σημειώνεται πως έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε το πρώτο της βραβείο στα VMA. Ήταν το καλύτερο βίντεο από γυναίκα καλλιτέχνη για το τραγούδι «You Belong with Me». Βέβαια, η βράβευση της συνόδευτηκε από ένα ευτράπελο, αφού ήταν τότε που η ομιλία της διακόπηκε από τον Κάνιε Γουέστ.

Το ότι στη χθεσινή βραδιά έφυγε με 9 βραβεία, είχε ως αποτέλεσμα η Τέιλορ Σουίφτ να ανέβει στη δεύτερη θέση με τους νικητές όλων των εποχών στα MTV VMA, με 25 βραβεία συνολικά. Στην πρώτη βρίσκεται η Beyoncé με 28, εκ των οποίων τα δύο τα κέρδισε ως μέλος των Destiny’s Child.

Ακολουθεί η Μαντόνα με 20 βραβεία και η Lady Gaga με 19. Όπως όλα δείχνουν, η Τέιλορ Σουίφτ πάει να γίνει μια νέα βασίλισσα της ποπ.