Αν ανήκεις στη γενιά των 35άρηδων και πάνω, τότε κάπου στις αρχές του 2000 είχες ακούσει πολύ αυτό το τραγούδι. Κι όταν εμφανίστηκε το Facebook, το πόσταρες και ήσουν από τους πολύ ψαγμένους, κι ας πρόκειται για ένα βαθύ «σκυλάδικο», ένα καψουροτράγουδο ολκής. Ο καλλιτέχνης που το τραγούδησε πήρε μπόλικη σοσιαλμιντιακή αναγνώριση, αλλά δεν πήρε ευκαιρίες που πήραν άλλοι με αντίστοιχες επιτυχίες.

Ο καιρός πάντα φέρνει και τα λάχανα και τα παραπούλια, κοινώς το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για όλους ώστε να πάρουν αυτό που άξιζαν. Και τα φετινά MAD Awards που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, ανέδειξαν περισσότερο απ’ όλα τη συνεργασία επί σκηνής της Josephine με τον Ivan Greko και φυσικά με τον Στάθη Ξένο, ο οποίος με το δικό του «Κορνάρω» μας έριξε στη βαθιά και βαριά καψούρα.

Θα το ακούς περισσότερο απ' όλα το καλοκαίρι: Το τραγούδι που έδωσε «πνοή» σε τραγουδιστή που μόνο καψούρηδες έχουν τιμήσει

Το «Κορνάρω», σε μουσική Στάθη Ξένου και Αντώνη Δελημπάση και στίχους Στάθη Ξένου, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στις αρχές του 2000 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο viral τραγούδια στο TikTok. Οι τρεις καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στη σκηνή των φετινών Mad VMA και έκαναν χαμό με το «Κορνάρω», ξεσηκώνοντας αμέσως το κοινό.

Τώρα, το «Κορνάρω» έρχεται να «απογειώσει» τη διάθεση του φετινού καλοκαιριού, μέσα από τη συνεργασία της εντυπωσιακής performer Josephine, με τον επιτυχημένο Ivan Greko και τον μοναδικό Στάθη Ξένο. Το remix έκανε ο Teo Tzimas.

Από όλα τα acts αυτό το τραγούδι έχει όλη τη δυναμική να παίζει παντού το καλοκαίρι, να είναι αυτό που θα βλέπουμε περισσότερο στα στόρι μας, αυτό με το οποίο θα απογειώνεται η διασκέδαση σε κάποιο μπιτσόμπαρο ή σε κάποιο μπαρ-κλαμπ. Κι η αλήθεια είναι πως η Josephine το απογειώνει με τη φωνή της, της ταιριάζει πολύ και όποιος σκέφτηκε αυτή τη σύνθεση, του βγάζουμε το καπέλο.