Αν μας έκλειναν τα αυτιά και μας έλεγαν απλά να βλέπουμε, και δε γνωρίζαμε τους δύο τραγουδιστές, θα λέγαμε πως βλέπουμε κάποιο r’n’n videoclip Αμερικάνων καλλιτεχνών, ότι γυρίζεται κάπου στο Λος Άντζελες κι ότι πρόκειται για δυναμικά ονόματα που κατακτούν κορυφές στο Billboard. Κι όμως, είναι videoclip για το τραγούδι του Saske με την Ελένη Φουρέιρα, δύο καλλιτέχνες που έχουν ξεφύγει από αυτό που κάποτε λέγαμε «ελληνικά δεδομένα», αλλά, καλύτερα, που εξελίσσουν τόσο τα ελληνικά δεδομένα ώστε να μην τα αποκαλούμε υποτιμητικά έτσι.

Η συνεργασία τους για το τραγούδι 10′ ήταν ακόμα μια απόδειξη πως η Φουρέιρα είναι ένα μεγάλο trademark, αλλά και πως ο Saske εξελίσσεται. Τρανή απόδειξη και το Saskepticism Festival που έγινε 8-9 Οκτωβρίου, με πολλές χιλιάδες κόσμου να βρίσκονται εκεί για να τιμήσουν έναν εκ των καλύτερων και αξιοπρεπέστερων καλλιτεχνών της pop rap σκηνής.

Ο Saske και η Ελένη Φουρέιρα, δύο ξεχωριστοί και super επιτυχημένοι καλλιτέχνες, παρουσιάζουν το music video για την συνεργασία τους στο «10’», το οποίο περιλαμβάνεται στο album του Saske «Get Loved Or Die Tryin’» και έχει βάλει «φωτιά» από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Το τραγούδι «10’» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα φρέσκο και μοντέρνας αισθητικής music video που εντυπωσιάζει. Πρωταγωνιστούν οι δύο καλλιτέχνες, που κλέβουν τις εντυπώσεις με την «εκρηκτική» χημεία τους. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Mpenioudakis.

Το «10’» γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία και μέσα σε περίπου 2 μήνες έχει γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις μετρώντας πάνω 3,7 εκατομμύρια Spotify streams. Ταυτόχρονα είναι mega viral στο TikTok, με περισσότερα από 20.000 video creations.