Είναι σε μια ανοδική πορεία, οδεύει για να κατακτήσει για χρόνια την κορυφή της λάτιν σκηνής, αλλά να αφήσει αποτύπωμα και στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Η Rosalia από την Ισπανία είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα που θα εμφανιστούν σε ελληνική σκηνή, με το Release Athens και το SNF Nostos, που φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους, να πιστώνονται αυτή την επιτυχία.

Η ανακοίνωση του φεστιβάλ σήμερα το πρωί προκάλεσε σοκ και ντελίρριο σε πλήθος κόσμου που ακούει την Rosalia, κυρίως πιτσιρικαρία που την έχει μάθει από το TikTok και από τους Youtubers.

Saoko Papi Saoko, Chicken Teriyaki. Δύο τραγούδια της Rosalia που έχουν παίξει πολύ σε ραδιόφωνα και Spotify τη χρονιά που πέρασε και έκαναν πιο γνωστή και στην Ελλάδα την Ισπανίδα, η οποία έχει όμως τα τελευταία 4 χρόνια στο βιογραφικό της πολύ επιτυχημέμνες συνεργασίες με Travis Scott και Weekend, ενώ το πιο εμπορικό της κομμάτι είναι το Yo x Ti, Tu x Mi.

Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας είναι και η Αθήνα, με την Rosalia να αποτελεί το δεύτερο μεγάλο headline όνομα στο φεστιβάλ Release Athens X SNF Nostos μετά τους Arctic Monkeys, η συναυλία των οποίων στις 19 Ιουλίου έγινε sold out και προστέθηκε ακόμα μία στις 18 του μήνα.

Η Rosalia θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου.