Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» μέχρι τώρα έχει αποφέρει 253 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office από 4.336 κινηματογράφους στις ΗΠΑ.

Έτσι έγινε η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην περίοδο της πανδημίας, – δεύτερη ωστόσο και πολύ πίσω από το άνοιγμα των 357 εκατομμυρίων δολαρίων της ταινίας «Avengers: EndGgame» του 2019 και το «Avengers: Infinity War» του 2018.

Μέσα σε μόνο μία μέρα έγινε η πρεμιέρα με τις υψηλότερες εισπράξεις από οποιαδήποτε ταινία κατά τη διάρκεια της πανδημίας στις ΗΠΑ, και μόνο ένα Σαββατοκύριακο για να γίνει το «No Way Home» η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021.

Μάλιστα είναι το καλύτερο άνοιγμα που έγινε ποτέ για το franchise του Spider-Man και για τη Sony Pictures. Η ταινία έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 587,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το στούντιο.

Ξεπέρασε λοιπόν κάθε προσδοκία και έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς αρχικά υπολόγιζαν ότι θα είχε εισπράξεις από 130 έως 150 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο.

«Τα ιστορικά αποτελέσματα αυτού του Σαββατοκύριακου από όλο τον κόσμο και ενόψει πολλών προκλήσεων, επιβεβαιώνουν τον απαράμιλλο πολιτισμικό αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι αποκλειστικές ταινίες όταν γίνονται και διατίθενται στην αγορά με όραμα και αποφασιστικότητα », δήλωσε ο Tom Rothman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Pictures’ Motion Picture Group.

Μόνο την πρώτη μέρα, η ταινία συγκέντρωσε 121 εκατομμύρια δολάρια. Μετά από μόλις τρεις ημέρες στους κινηματογράφους, είναι ήδη η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις φέτος και πέρυσι.

Οι προηγούμενες ταινίες του Holland σε ρόλο Spider Man—το Homecoming του 2017 και το Far From Home του 2019— άνοιξαν στα 117 εκατομμύρια δολάρια και 92,6 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά.