Κυκλοφόρησε το trailer για την πολυαναμενόμενο επετειακό reunion για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Harry Potter, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πρωτοχρονιά.

Στο Return to Hogwarts, το καστ των αγαπημένων ταινιών θα επανενωθεί για να το γιορτάσει και θα μας κάνει να αναπολήσουμε. Το trailer από μόνο του μπορεί να σε συγκινήσει.

Μαζί τους θα είναι ο σκηνοθέτης Chris Columbus, ο οποίος σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες, μαζί με διάφορα μέλη του καστ και του συνεργείου και από τις οκτώ ταινίες.

Παρούσα δεν θα είναι ωστόσο η δημιουργός του φανταστικού κόσμου και των βιβλίων, η JK Rowling, που αν μη τι άλλο αποτελεί μια τεράστια απώλεια. Σύμφωνα με το HBO Max, στο reunion θα «αφηγηθούν μια μαγευτική ιστορία μέσα από ολοκαίνουργιες, σε βάθος συνεντεύξεις και συνομιλίες του καστ».

Ποιους άλλους θα δούμε στο reunion του Harry Potter

Μαζί με τους πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson, θα εμφανιστούν και οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Ο Ian Hart, ο Toby Jones, ο Matthew Lewis, η Evanna Lynch, ο παραγωγός David Heyman και οι κινηματογραφιστές Alfonso Cuarón, Mike Newell και David Yates.

Ο Tom Ascheim, πρόεδρος της Warner Bros Global Kids, Young Adults and Classics, δήλωσε: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι από το ντεμπούτο της ταινίας Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, καθώς έγινα μάρτυρας του πώς έχει εξελιχθεί σε αυτό το αξιοσημείωτο αλληλένδετο σύμπαν. Είναι το λιγότερο μαγικό.

Το reunion είναι ένας φόρος τιμής σε όλους όσους τους άγγιξε αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο, από το ταλαντούχο καστ και το συνεργείο που έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το εξαιρετικό κινηματογραφικό franchise μέχρι τους παθιασμένους θαυμαστές που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανό το πνεύμα του Wizarding World 20 χρόνια μετά».