Φωτογραφίες που διέρρευσαν επιβεβαίωσαν τις φήμες για την επερχόμενη ταινία Spider-Man: No Way Home του Tom Holland, που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου. Βλέπουμε τον Peter Parker να συνεργάζεται με τον Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) εναντίον του Electro (Jamie Foxx) και του Doctor Octopus (Alfred Molina).

Η διαρροή «έσκασε» αφού η Marvel επιβεβαίωσε προηγουμένως μια σημαντική θεωρία για τον χαρακτήρα του Tom Holland. Οι φήμες ότι ο William Dafoe, που υποδύεται τον Green Goblin, επρόκειτο να ήταν ο βασικός κακός στην τελευταία ταινία, αποδείχθηκαν αληθινές.

Αν οι φωτογραφίες είναι legit, τότε επιβεβαιώνουν τις φήμες για το live-action του Spider-Verse στο No Way Home, με τους ηθοποιούς του Peter Parker, Andrew Garfield και Tobey Maguire, να εμφανίζονται με τις στολές Spider Man στην ίδια σκηνή με τον Tom Holland.

Η ουλή στο πρόσωπο του Holland ταιριάζει με αυτή που φαίνεται σε μια φωτογραφία σε ένα αποκλειστικό του Empire Magazine για την επερχόμενη ταινία. Επίσης η φωτογραφία που δείχνει τον Cox να κάθεται σε ένα τραπέζι με τον Holland, τον Jon Favreau (ως Happy Hogan) και τη Marisa Tomei (ως θεία May) ταιριάζει με προηγούμενες σκηνές από το trailer που δείχνουν το τραπέζι και τις καρέκλες του διαμερίσματος του Parker.

Ακόμα ταιριάζει με ένα πρόσφατο σχόλιο του Holland για μια αξιοσημείωτη σκηνή στην ταινία, όπου ανέφερε ότι «τέσσερα άτομα κάθονται σε ένα τραπέζι και συζητούν για το πώς είναι να είσαι σούπερ ήρωας».

Αρνούνται τις φήμες για συμμετοχή στη νέα ταινία Spider-Man

Ο Charlie Cox, ο οποίος έπαιξε τον Matt Murdock/Daredevil στη σειρά Daredevil and the Defenders, φαίνεται επίσης να συμμετέχει στο τελευταίο εγχείρημα του Spider-Man. Αν αληθεύει, αυτή θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στο MCU εκτός Netflix.

Ο Garfield, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο «The Amazing Spider-Man», είχε προηγουμένως αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη με την τελευταία ταινία του MCU κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων τύπου. Ο Tobey Maguire, ο οποίος πρωτοστάτησε στην τριλογία του Spider-Man του Sam Raimi, αρνήθηκε τις φήμες ότι είχε σχέση με το MCU.