O Ορέστης Τσανγκ, ο Θεσσαλονικιός με καταγωγή από την Κίνα, που μας συστήθηκε στο Survivor, παίρνει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4», που πραγματοποιούνται στη συμπρωτεύουσα. Το γεγονός έγινε γνωστό από τον ίδιο, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram του, προς έκπληξη όλων μας.

Δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως αυτό της Megan Fox και του Jason Statham, ο Τσανγκ ανοίγει τους δρόμους του προς το Χόλιγουντ. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, θα ντουπλάρει σε κάποιες σκηνές τον Tony Jaa, τον διάσημο ηθοποιό και αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ταϊλάνδη, με τον οποίο πόζαρε μάλιστα.

«H ταινία Αναλώσιμοι 4 είναι γεγονός. Μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Και είναι μεγάλη μου χαρά που έχω να μάθω τόσα πολλά αυτές τις ημέρες, δουλεύοντας μαζί με τους καλύτερους στον χώρο του κινηματογράφου», έγραψε ο Ορέστης Τσανγκ στην ανάρτηση του.

https://www.intronews.gr/8248-2-leonardo-dicaprio-tainia-igeti-airesis

Τώρα, η ευκαιρία αυτή του δόθηκε, μάλλον από τη συνεργασία του με τον Antonio Banderas, στην ταινία The Enforce, όπου είχε εργαστεί στο παρελθόν. Τα στοιχεία του βρίσκονται καταχωρημένα στη βάση δεδομένων μιας εταιρείας παραγωγής, με την οποία είχε συνεργαστεί τότε.

Για να δούμε, θα τον δούμε κάποια στιγμή στην κινηματογραφική οθόνη με ρόλο στο Χόλιγουντ;