Ο David O. Russell επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, 9 χρόνια μετά, με την πολυαναμενόμενη ταινία που ένα all star cast παρελαύνει. Έχει τίτλο Amsterdam και το πρώτο trailer κυκλοφόρησε από την  20th Century Studios.

Η πλοκή της ιστορίας αφορά δύο στρατιώτες και μία νοσοκόμα που γίνονται καλοί φίλοι και συνάδελφοι, ενώ κατηγορούνται για φόνο. Αυτό τους οδηγεί σε μια πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία, καθώς αποκαλύπτουν ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από τον θάνατο. «Έχετε έναν νεκρό λευκό άνδρα σε ένα κουτί», λέει ο χαρακτήρας του Chris Rock στην αρχή του τρέιλερ.

Το Amsterdam περιγράφεται ως «μια συναρπαστική και περίπλοκη ιστορία που συνδυάζει έξοχα τα ιστορικά γεγονότα με τη μυθοπλασία».

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου και στο cast συμμετέχουν ένα τσούρμο διάσημα ονόματα. Μεταξύ αυτών οι Margot Robbie, Christian Bale, John David Washington, Rami Malek, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Michael Shannon, Mike Myers, Zoe Saldana, και η Taylor Swift, η οποία εμφανίζεται στο trailer για περίπου μισό δευτερόλεπτο.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Love and Thunder: Πολλά παραπάνω από άλλη μία περιπέτεια του Thor με το κλασικό χιούμορ της Marvel (spoiler-free review)

Οι καλύτερες ταινίες που περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2022

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Η πρώτη ελληνική ταινία είναι και επίσημα στο Netflix