Το Avatar: The Way of Water, το sequel της ταινίας του 2014, είναι γεγονός. Η Disney αποκάλυψε στο CinemaCon ότι το όνομα της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Avatar και μπορούμε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Ο χαρακτήρας του Sam Worthington, για παράδειγμα, θα μπορούσε να μαθαίνει περισσότερα για τους ανθρώπους Na’vi στην Pandora.

Η Disney πήρε το franchise με την αγορά της 20th Century Fox το 2019 και εκτός από τον τίτλο της ταινίας, έδειξε μερικά από τα πρώτα πλάνα. Όσοι βρέθηκαν στο CinemaCon έλαβαν γυαλιά 3D και παρακολούθησαν σκηνές χωρίς διαλόγους σε ένα τρισδιάστατο teaser. Το 3D trailer θα κυκλοφορήσει επίσημα στο διαδίκτυο σε μια εβδομάδα.

Το GameSpot αναφέρει ότι ιστορία θα διαδραματιστεί 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Επικεντρώνεται στην οικογένεια Sully (Jake, Neytiri), στις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν. Στο teaser φαίνεται η φυλή των Na’vi να έρχεται σε επαφή με διάφορα άλλα πλάσματα της θάλασσας.

Η ηθοποιός, Zoe Saldana, μίλησε για την ταινία και δήλωσε συγκλονισμένη από τη σκληρή δουλειά του καστ και του συνεργείου. Η Saldana, η οποία υποδύεται την Neytiri, έκλαιγε για 20 λεπτά όταν είδε την ταινία προς τα τέλη του 2021. Η ηθοποιός προσπάθησε να προετοιμάσει τους θαυμαστές της ταινίας για το τι θα δουν. «Το Avatar 2 είναι σίγουρα ένα βήμα πάνω από το  Avatar 1, οπότε νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να προετοιμαστείς για αυτό. Θα είναι μια περιπέτεια που δεν θα ξεχάσεις». Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Να σημειωθεί ότι έρχονται ακόμα περισσότερα sequels. Tο «Avatar 3» βγαίνει στις 20 Δεκεμβρίου 2024, το «Avatar 4» στις 18 Δεκεμβρίου 2026 και το «Avatar 5» στις 22 Δεκεμβρίου 2028.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ταινίες της εβδομάδας 28/4 – 4/5: «Δυνατές» πρεμιέρες με την Michelle Yeoh, τον Liam Neeson και την Monica Bellucci

Barbie: Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της Margot Robbie ως η θρυλική κούκλα

The Batman 2: Ο σκηνοθέτης Matt Reeves επιβεβαιώνει ότι έρχεται το sequel της ταινίας