Ο Brad Pitt και η Margot Robbie μέσα από πίσω το Babylon του Damien Chazelle, μας πάνε πίσω στη δεκαετία του 1920. Το πρώτο στιγμιότυπο της ταινίας προβλήθηκε στο CinemaCon 2022, και φαίνεται να επαναφέρει την γοητεία του παλιού Χόλιγουντ με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Pitt θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή του βωβού κινηματογράφου John Gilbert και η Robbie την Clara Bow. Το Babylon διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και θα αποτυπώσει τη μετάβαση της κινηματογραφικής βιομηχανίας από τις βωβές ταινίες σε αυτές που έχουν συνηθίσει.

Λαμπερά πάρτι και εκθαμβωτικά κουστούμια φαίνονται σε μερικά από τα πλάνα, σύμφωνα με το Variety. Το Babylon μοιάζει με ένα μείγμα του The Great Gatsby του Baz Luhrmann και του Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino. O Pitt μεταμορφώνεται στον Gillbert, και η Robbie ακούγεται να λέει: «Δεν γίνεσαι σταρ. Ή είσαι… ή δεν είσαι».

Σε μια χιουμοριστική σκηνή, καθώς ο χαρακτήρας του Pitt βρίσκεται στα γυρίσματα μιας ταινίας τύπου Μονομάχου, αποφεύγει ένα δόρυ που σχεδόν τον καρφώνει. «Κύριε, νομίζω ότι η σκηνή σας βρίσκεται στη γραμμή του πυρός», τον προειδοποιεί κάποιος με τον Gilbert να απαντά: «Θα το επεξεργαστούμε όταν το δημοσιεύσουμε». Η σκηνογραφία και τα κοστούμια στα πλάνα της ταινίας έχουν τραβήξει πάντως τα βλέμματα.

Ο Tobey Maguire, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός, υποδύεται τον Charlie Chaplin, ενώ ο Max Minghella υποδύεται τον Irving Thalberg. Το πρωταγωνιστικό καστ του «Babylon» περιλαμβάνει επίσης τους Spike Jonze, Jean Smart, Flea, Samara Weaving και Olivia Wilde.

Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για περιορισμένη κυκλοφορία στις 25 Δεκεμβρίου 2021 και ευρεία κυκλοφορία στις 7 Ιανουαρίου 2022, αλλά λόγω της πανδημίας προγραμματίστηκε εκ νέου για περιορισμένη κυκλοφορία στις 25 Δεκεμβρίου 2022 και ευρεία κυκλοφορία στις 6 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ταινίες της εβδομάδας 28/4 – 4/5: «Δυνατές» πρεμιέρες με την Michelle Yeoh, τον Liam Neeson και την Monica Bellucci

«Avatar: The Way of Water»: Οι πρώτες εικόνες από το sequel κι όσα γνωρίζουμε για την πλοκή

Barbie: Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της Margot Robbie ως η θρυλική κούκλα