O Brad Pitt πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Bullet Train», υποδυόμενος έναν δολοφόνο που επιβιβάζεται σε ένα τρένο με σφαίρες γεμάτο προβλήματα. Στέλνεται σε μια αποστολή να ανακτήσει έναν χαρτοφύλακα σε ένα τρένο – σφαίρα, όπως αποκαλείται στην Ιαπωνία το δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής ταχύτητας, Shinkansen, το οποίο κατασκευάστηκε για να συνδέσει μακρινές ιαπωνικές περιοχές με το Τόκιο.

Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με άλλους σκιώδεις χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων οι Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) και Hornet ( Zazie Beetz). Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «Maria Beetle» του Kōtarō Isaka και είναι σε σκηνοθεσία του David Leitch (Atomic Blonde” και “Deadpool 2”). To trailer είναι γεμάτο από μάχες μεταξύ των κακοποιών καθώς το τρένο κινείται σε υψηλές ταχύτητες στην Ιαπωνία. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny και Sandra Bullock.

Η ταινία είναι ένα «διασκεδαστικό, παραληρηματικό θρίλερ δράσης με τον Brad Pitt να πρωτοστατεί σε ένα σύνολο διάφορων δολοφόνων, που συνδέονται αλλά έχουν αντικρουόμενους στόχους», γράφει η σύνοψη της ταινίας. Το trailer σε προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει και σου κάνει ξεκάθαρο ότι το ύφος της ταινίας είναι περισσότερο χαβαλετζίδικο. Δεν μιλάμε απλά για μια ταινία δράσης λοιπόν. Αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 15 Ιουλίου.