Ο υποψήφιος για Όσκαρ Bradley Cooper, μίλησε για πρώτη φορά στο The Hollywood Reporter, για το πόσο δύσκολο ήταν να σταθεί ολόγυμνος μπροστά στο συνεργείο της neo-noir  ταινίας του Guillermo del Toro, Nightmare Alley, για έξι ολόκληρες ώρες, δηλώνοντας: «Είπα από μέσα μου, ώπα!».

Ο Cooper, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη, ενσαρκώνοντας τον Stanton Carlisle, έναν φιλόδοξο, χαρισματικό αλλά μοναχικό άντρα, ο οποίος έμαθε καλά το μάθημα του ταξιδεύοντας μαζί με μια καρναβαλική ομάδα στο Manhattan, όπου μεταμφιέζεται σε πνευματιστή. Η πράξη του αυτή, τον μπλέκει σε έναν ιστό που περιλαμβάνει τον πόθο του για μια γυναίκα, μια ψυχίατρο και έναν από τους πλούσιους ασθενείς της.

«Για να μπορέσουμε να εξερευνήσουμε την ουσία του περιεχομένου της ταινίας, έπρεπε να αποδεχτούμε τη γύμνια, σωματικά και πνευματικά»

Ας μείνουμε στο σωματικά. Το σενάριο, όριζε πως ο ηθοποιός θα έπρεπε να σταθεί ολόγυμνος μπροστά στην κάμερα, σε μια ερωτική σκηνή με τον χαρακτήρα της Toni Collette, μέσα σε μια μπανιέρα. Το να πάρει την απόφαση ο ίδιος να βγάλει τη ρόμπα του μπροστά σε όλο το συνεργείο, ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον Cooper, καθώς δεν το έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν.

«Θυμάμαι να διαβάζω το σενάριο και να σκέφτομαι πως ο χαρακτήρας γίνεται αλήτης μέσα σε αυτή τη μπανιέρα και είναι κάτι που πρέπει να καταγραφεί. Πρέπει να το κάνεις. Ακόμα θυμάμαι να στέκομαι ολόγυμνος μπροστά στο συνεργείο για έξι ολόκληρες ώρες και ήταν η πρώτη μέρα γυρισμάτων για την Toni Collette. Ήταν αρκετά δύσκολο»

Ο Cooper δεν είναι ο μόνος που εμφανίζεται..au naturel στη μεγάλη οθόνη. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις τώρα τελευταία, όπου χολιγουντιανοί ηθοποιοί καλέστηκαν να εμφανιστούν γυμνοί μπροστά στην κάμερα. Για παράδειγμα, ο Benedict Cumberbatch στο The Power of the Dog, και ο Simon Rex στο Red Rocket.