Στη νέα ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη, Λούκα Γκουαντανίνο, η Ζεντάγια μπλέκει με δύο άντρες, καταλήγοντας σε ερωτικό τρίο. Η ηθοποιός, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το «Challengers», υποδυόμενη μια επαγγελματία τενίστρια.

Μαζί με την Ζεντάγια πρωταγωνιστούν οι Τζος Ο’Κόνορ και Μάικ Φαιστ, με το πρώτο trailer να δίνεται στην κυκλοφορία από την MGM Studios, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση. 

Η υπόθεση της ταινίας που πρωταγωνιστεί η Ζεντάγια

Το «Challengers» ακολουθεί δύο επαγγελματίες αθλητές, την Tάσι και τον σύζυγό της Aρτ, οι οποίοι συναντιούνται ξανά με έναν πρώην φίλο της και συναθλητή, τον Πάτρικ.

Όταν ο σύζυγός της κάνει ένα σερί από ήττες, η Tάσι τον πείθει να συμμετέχει σ΄ ένα τουρνουά τένις χωρίς να ξέρει ότι ο επόμενος του αντίπαλος θα είναι ο πρώην φίλος της.

Όπως αποκάλυψε στο Variety, η Ζεντάγια χρειάστηκε να προπονηθεί σκληρά για τρεις μήνες με τον Αμερικανό προπονητή και πρώην τενίστα Μπραντ Γκίλμπερτ, ο οποίος είχε και τον ρόλο του συμβούλου στην ταινία. 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο 80ο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.