Ο Channing Tatum είναι διάσημος για πολλούς ρόλους, που έχουν μείνει αξέχαστοι, όπως αυτοί στις ταινίες Magic Mike XXL και 21 Jump Street. Υπάρχει όμως ένας, που τον ήθελε πολύ αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 41χρονος ήταν να παίξει τον χαρακτήρα των X-Men, Gambit, ωστόσο η παραγωγή δεν έγινε ποτέ. Το γεγονός του κόστισε πολύ, σε σημείο που του άφησε τραύμα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Channing Tatum στο Variety, και πλέον δεν μπορεί να παρακολουθήσει υπερήρωες της Marvel.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αυτός και η συνεργάτης του, Reid Carolin, ήταν στην παραγωγή για τον ρόλο του Gambit, ρωτώντας μάλιστα τα Twentieth Century Studios αν θα μπορούσαν να σκηνοθετήσουν τη ταινία.

Tom Holland: Αβέβαιη η συμμετοχή του στις επόμενες ταινίες Spider-Man

«Το στούντιο πραγματικά δεν ήθελε να το σκηνοθετήσουμε», εξήγησε ο Tatum. «Ήθελαν κάποιον άλλον, εκτός από εμάς, γιατί δεν είχαμε σκηνοθετήσει ποτέ τίποτα». Στη συνέχεια, ο Tatum είπε στην Carolin ότι ήταν ανοιχτός στο να ξεχάσει την ιδέα της σκηνοθεσίας απλώς και μόνο επειδή του άρεσε τόσο πολύ το σενάριο της ταινίας με υπερήρωες.

Η κινηματογραφική μεταφορά του Gambit επρόκειτο να βαθμολογηθεί με R και να μιμείται με κωμικό τρόπο, όπως στη σειρά Deadpool του Ryan Reynolds . Η Carolin είπε στο Variety ότι η ταινία επρόκειτο να είναι μια ρομαντική κωμωδία αναμεμειγμένη με μια ταινία υπερήρωα, σημειώνοντας πόσο κοντά ήταν αυτός και ο Tatum στα γυρίσματα της ταινίας.

«Είχαμε ανοίξει ένα γραφείο παραγωγής. Ήμασταν στο δρόμο μας για γυρίσματα στη Νέα Ορλεάνη», είπε. Ο Tatum ελπίζει να αλλάξει αυτό και το project να επανέλθει στα σκαριά, αν η Disney το αποφασίσει.

Με πληροφορίες από Variety