Από την ερμηνεία του στο Joker και μετά, ο Χοακίν Φοίνιξ έγινε ο νέος αγαπημένος του κοινού. Όχι μόνο για την υποκριτική του δεινότητα, αλλά και για την ακτιβιστική του δράση. Δύο χρόνια μετά τα όσα έκανε στο Joker και προκάλεσε τον θαυμασμό, ο Φοίνιξ επιχειρεί ακόμα μια μεταμόρφωση για ρόλο, στην αντίθετη πλευρά αυτή τη φορά, για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία του Άρι Άστερ.

Όταν ανακοινώθηκε πως οι δύο τους θα συνεργαστούν, υπήρξε ένας ενθουσιασμός. Ο Άρι Άστερ άλλωστε, είναι ένας σκηνοθέτης με τρομερό έργο τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ, που έχει κάνει το horror να αποκτήσει μια άλλη διάσταση, τόσο με το Hereditary όσο κυρίως με το Midsommar.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, από τις αρχές Ιουλίου για την ακρίβεια, έχουν ξεκινήσει στον Καναδά τα γυρίσματα για την ταινία Disappointment Blvd, όπου ο Χοακίν Φοίνιξ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αναμένεται να προσφέρει ένα ακόμα one-man show όπως στο Joker. Εξάλλου, το υπόλοιπο καστ αποτελείται από ονόματα 2ης και 3ης διαλογής όπως Πάρκερ Πόζι, Έιμι Ράιαν, Νέιθαν Λέιν, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλι Χέντερσον και Πάτι Λουπόν.

Από τα 24 κιλά που έχασε για το Joker, τώρα ο Φοίνιξ πήρε περίπου 15 κιλά για να ταιριάξει με τον ρόλο που θα υποδυθεί, ενώ έχει κουρέψει τα μαλλιά του και τα έχει βάψει γκρίζα. Καθώς το Disappointment Blvd θα κάνει ένα ταξίδι δεκαετιών στη ζωή ενός επιχειρηματία ονόματι Μπο και θα θυμίζει αρκετά σε timespanning το Irishman, θα δούμε τον Φοίνιξ να περνάει από διάφορα στάδια εμφάνισης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν γίνει γνωστές.

https://twitter.com/letterboxd/status/1418671431387283459?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1418671431387283459%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmovieweb.com%2Fjoaquin-phoenix-disappointment-blvd-set-photos%2F