Γεμάτο Disney και Marvel θα είναι το διάστημα των επόμενων πολλών ετών, ιδίως όμως μέχρι το 2026, στο οποίο η μεγάλη εταιρεία, η μαμά Disney, έχει προετοιμάσει μια πλειάδα από κυκλοφορίες σε υπάρχοντα και νέα franchises.

Έναν χείμαρρο κυκλοφοριών ανακοίνωσε στο ετήσιο event που κάνει τέτοια εποχή, στη μεγάλη έκθεση D23, με τους επικεφαλής των δύο εταιρειών να φέρνουν επί σκηνής μια σειρά από αστέρες, όπως ο Ντουέιν Τζόνσον, για να παρουσιάσουν τα πρότζεκτ τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τον Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα δούμε σειρές από το σύμπαν της Marvel, του Star Wars, μια spin-off σειρά του Inside Out που είναι το πιο εμπορικό animation όλων των εποχών και η πιο εμπορική ταινία των τελευταίων 2.5 ετών, και πολλές ταινίες από γνωστά μας franchises, όπως Mufasa, Snow White, Moana 2, Toy Story 5, Zootopia 2, The Incredibles 3, Avatar, μέχρι και ταινία Lilo & Stitch με ανθρώπους θα δούμε.

Avatar Disney

Σε όλα τα παραπάνω είδαμε είτε πρώτες φωτογραφίες και μικρά teaser είτε trailers, ενώ για το δε Fantastic Four είδαμε την πρώτη φωτογραφία με τα κοστούμια των 4. Ειδική μνεία στο Daredevil το οποίο επιστρέφει μετά από 6 χρόνια, με όλη την αρμάδα, με τον Punisher να συμμετέχει και με την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα να είναι τέτοια, ώστε να αρχίζουν σύντομα γυρίσματα για τη 2η σεζόν.

Οι 2 μεγάλες εκπλήξεις των ανακοινώσεων, ήταν φυσικά το 5ο Toy Story, που νομίζαμε ότι είχε τελειώσει στο 4ο, αλλά αυτή η αγελάδα θα αρμέγεται για χρόνια ακόμα, ενώ έκπληξη ήταν και το live action του Lilo & Stitch.

Όλα τα πρότζεκτ που ανακοίνωσε η Disney

Agatha All Along

Πότε έρχεται: 18/9 στο Disney+

Daredevil: Born Again

Πότε έρχεται: Μάρτιος 2025 στο Disney+

Fantastic Four

Πότε έρχεται: Ιούλιος 2025

Ironheart

Πότε έρχεται: Σεπτέμβριος 2025 στο Disney+

Inside Out: Dream Productions (Σειρά στο Disney+)

Πότε έρχεται: Θα Ανακοινωθεί Αργότερα

Skeleton Crew

Πότε έρχεται: 3/12 στο Disney+

Avatar: Fire And Ash

Πότε έρχεται: 19/12/25

Moana 2

Πότε έρχεται: 27/11

Mufasa

Πότε έρχεται: 20/12

Snow White

Πότε έρχεται: 21/3/25

Toy Story 5

Πότε έρχεται: Καλοκαίρι 2026

Lilo & Stitch Live Action

Πότε έρχεται: Καλοκαίρι 2025

Zootopia 2

Πότε έρχεται: Νοέμβριος 2025

The Incredibles 3

Πότε έρχεται: