Βρισκόμαστε ένα μήνα μακρυά από την πρεμιέρα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness και τα trailers που δημοσιεύει η Marvel μας δίνουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το τι αναμένεται να δούμε στην πολυ-αναμενόμενη ταινία. Το τελευταίο tv spot δείχνει την επιστροφή των Billy & Tommy από το WandaVision, των παιδιών της Wanda Maximoff. 

Από ότι έχουμε δει στα trailers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, η πλοκή του sequel του Doctor Strange του 2017, έχει ως εξής: Ο Master of the Mystic Arts, Stephen Strange βρίσκει την Wanda που μετά τα γεγονότα του WandaVision έχει αυτο-εξοριστεί. Καθώς η απειλή του Mutliverse είναι κοντά, o Strange ζητάει την βοήθειά της να το εξερευνήσουν μαζί και να σώσουν τον κόσμο.

Ωστόσο, από ότι αφήνει να εννοηθεί το νέο tv spot, όταν η Wanda περιηγείται σε άλλα παράλληλα σύμπαντα και βλέπει πως τα παιδιά της στην πραγματικότητα υπάρχουν και είναι ζωντανά. Η ίδια νόμιζε πως εξαϋλώθηκαν μετά το φινάλε της σειράς του Disney+, WandaVision, όπου αναγκάζεται να «γκρεμίσει» τον κόσμο που είχε φτιάξει με τις δυνάμεις της, μέρος του οποίου ήταν και τα δίδυμα Billy και Tommy.

Η νέα αυτή πληροφορία φαίνεται να πυροδοτεί την ανάγκη στην Wanda να βρει τα παιδιά της μέσα στο Multiverse, μην αφήνοντας κανέναν να σταθεί εμπόδιό της. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που σε πολλά trailers απεικονίζεται σαν villain της ταινίας.

Θα είναι η Wanda η «κακιά» του Doctor Strange in the Multiverse of Madness; Είναι πολύ πιθανόν, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Marvel συνηθίζει να μας παραπλανεί στα trailer της.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει την πρεμιέρα του την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το νέο tv spot του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange Multiverse of Madness

Doctor Strange Multiverse of Madness Doctor Strange Multiverse of Madness

Ολόκληρο το Tv Spot που δημοσιεύτηκε σήμερα:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Marvel: Αυτές είναι οι επερχόμενες ταινίες του Phase 4 – Όσα γνωρίζουμε ήδη

Morbius: Όσα μας κέρδισαν αλλά και όσα μας δίχασαν στην νέα ταινία των Marvel/Sony (spoiler free)

Spider-Man: Μια σελίδα από συλλεκτικό κόμικ της Marvel πουλήθηκε για 3 εκατομμύρια δολάρια