Καυτές στιγμές ζει το νιόπαντρο ζευγάρι Harry Styles και Florence Pugh στο πρώτο trailer του επερχόμενου ψυχολογικού θρίλερ της Olivia Wilde, «Don’t Worry Darling». 

H Wilde που σκηνοθετεί την πρώτη της ταινίας τέτοιου βεληνεκούς, έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταλαντούχα Florence Pugh (Midsommar, Black Widow) ενώ δίπλα της τοποθέτησε τον τραγουδιστή και σύντροφό της, Harry Styles. O 28χρονος πρώην μέλος των One Direction, έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική με έναν μικρό ρόλο στο Dunkirk του 2017 και ένα cameo στο περσινό Eternals ενώ τώρα έρχεται η ώρα να αποδείξει τις ικανότητές του από ένα πιο απαιτητικό πόστο.

Το πρώτο trailer έπαιξε στην μεγάλο κινηματογραφικό συνέδριο CinemaCon που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα. Οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού κάνουν λόγο για μία ταινία πολλά υποσχόμενη καθώς θυμίζει κάτι από Stepford Wives και επεισόδιο του Black Mirror. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πλοκή έχει ως εξής. Μία νοικοκυρά του 1950 (Florence Pugh) που μόλις παντρεύτηκε με τον σύντροφό της (Harry Styles) και μετακόμισαν σε μία φαινομενικά ουτοπική επαρχιακή γειτονιά. Σύντομα, η Pugh αρχίζει να παρατηρεί ότι η εταιρία στην οποία ανήκει η πειραματική αυτή κοινότητα μαλλον κρύβει σκοτεινά μυστικά και το ερωτευμένο ζευγάρι απειλείται. 

Δίπλα στην Pugh και τον Styles θα βρεθούν και οι: Olivia Wilde, Chris Pine, Gemma Chan, Douglas Smith και KiKi Layne.

Δείτε το trailer της ταινίας Don’t Worry Darling 

*Κεντρική φωτογραφία: YouTube Thumbnail από το τρέιλερ

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Marvel: «Τράμπα» στις κυκλοφορίες των The Marvels και Ant-man & The Wasp: Quantumania – Ποιος ο λόγος;

Barbie: Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της Margot Robbie ως η θρυλική κούκλα

The Batman 2: Ο σκηνοθέτης Matt Reeves επιβεβαιώνει ότι έρχεται το sequel της ταινίας