Ο Chris Evans ήταν για 8 χρόνια ο Captain America. Ο Dwayne Johnson ετοιμάζεται να μας αποκαλυφθεί κινηματογραφικά ως Black Adam. Ο ένας είχε μια ηθική πυξίδα σε όλη του την πορεία. Ο έτερος δεν έχει και πολλά ίχνη ηθικής. Φυσικά μιλάμε για τους ρόλους και όχι για τους ηθοποιούς. Γιατι οι δύο ηθοποιοί είναι από τους πιο αγαπημένους για όλα όσα έχουν πετύχει και για τον χαρακτήρα που έχουν δείξει στην πορεία της καριέρας τους. Και η σύμπραξή τους, μόνο ενθουσιασμό προκαλεί.

Ο Dwayne Johnson πήρε ένα μάθημα από την ταινία Red Notice. Το κοινό διψάει για ταινίες action που δεν έχουν όμως το δράμα μέσα τους. Θέλει κωμωδία. Το Red Notice έγινε η πιο εμπορική ταινία του Netflix γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο. Έτσι, σε ένα από τα επόμενα πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής του Seven Bucks, ο Johnson ακολουθεί την πεπατημένη.

Fight Club: Κυκλοφόρησε σε πλατφόρμα της Κίνας μετά από 23 χρόνια, αλλά με διαφορετικό τέλος

Με το Red Notice να ετοιμάζεται για δύο sequel, ο Johnson και ο Chris Evans θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία που θα είναι έτοιμη τα επόμενα Χριστούγεννα, του 2023, και την παραγωγή έχουν αναλάβει τα Amazon Studios. Ο προσωρινός τίτλος της ταινίας είναι Red One και είναι ταινία περιπέτειας-δράσης-κωμωδίας με επίκεντρο τα Χριστούγεννα, κάτι που μπορεί να ανοίξει εντελώς νέα κινηματογραφικά και εμπορικά μονοπάτια.

Η πλοκή της ταινίας είναι βασισμένη σε μια ιστορία του Hiram Garcia, υπεύθυνου παραγωγής της Seven Bucks, με τον Chris Morgan των Fast and Furious να προσαρμόζει το σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Jake Kasdan, που σκηνοθέτησε τα δύο Jumanji.

Chris Evans και Dwayne Johnson συναντιούνται για πρώτη φορά κινηματογραφικά επί της ουσίας, μιας και τυπικά είχαν και οι δύο ένα μικρό πέρασμα από την ταινία Free Guy του Ryan Reynolds.

Ο Chris Evans βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό φεγγάρι, αφού έχει ήδη δώσει τη φωνή του στην origin ταινία του Buzz Lightyear και θα πρωταγωνιστήσει στη βιογραφική ταινία για τον Gene Kelly. Παράλληλα, ετοιμάζει και την ταινία Ghosted για την Apple TV.