Αφού είδαμε τον Keanu Reeves να επιστρέφει ως Neo στο The Matrix Resurrections, θα τον δούμε να επιστρέφει και ως John Constantine στο επερχόμενο sequel της ομώνυμης ταινίας του 2005 που ετοιμάζει η Warner Bros.

Ο Keanu Reeves θα αναλάβει ξανά τον ρόλο του John Constantine, με τον Francis Lawrence (Hunger Games) να κάθεται ξανά στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το sequel του Constantine. Μάλιστα, το σενάριο θα είναι του Akiva Goldsman σε παραγωγή της Bad Robot του J.J. Abrams.

Οι φήμες ότι θα υπάρξει sequel της ταινίας ακούγονται εδώ και καιρό, καθώς πυροδοτήθηκαν όταν ο Peter Stormare που υποδύθηκε τον Σατανά στην ταινία του 2005, είχε αναρτήσει πως το sequel είναι στα σκαριά πίσω στο 2020. Προς το παρόν, επίσημα, δεν γνωρίζουμε εάν ο Stormare θα επιστρέψει και αυτός στο ρόλο του, όμως ίσως να είναι θέμα χρόνου η επιβεβαίωσή του.

Εκτός από τον 58χρονο ηθοποιό, γίνεται λόγος για επιστροφή και άλλων μελών του cast στους ρόλους του. Έτσι, δίπλα στον Reeves μπορεί να δούμε και την Rachel Weisz, τον Peter Stormare ή τον Shia LeBeouf.

Επίσης το Constantine είχε βγάλει περί τα $230 εκατ. δολάρια στο box office με ένα budget που άγγιζε τα $100 εκατομμύρια, οπότε θεωρείτο εισπρακτική επιτυχία από πλευράς Warner Bros.