Οι ταινίες τρόμου στο Ertflix προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους λάτρεις του είδους να εξερευνήσουν μια ποικιλία από κλασικές και σύγχρονες ταινίες που προκαλούν φόβο, αγωνία και ένταση. Από ψυχολογικά θρίλερ μέχρι υπερφυσικές ιστορίες, το Ertflix φιλοξενεί ταινίες που καλύπτουν κάθε υποκατηγορία του τρόμου.

Είτε πρόκειται για κλασικές ταινίες που σημάδεψαν την ιστορία του κινηματογράφου είτε για νέες προτάσεις που αναδεικνύουν τη σύγχρονη αισθητική του τρόμου, το Ertflix προσφέρει μια εκλεκτική συλλογή που θα κρατήσει τους θεατές με κομμένη την ανάσα. Υπάρχει όμως μια ταινία που θεωρείται ως εκείνη που αναγέννησε το horror και θα την βρεις στην πλατφόρμα.

Το horror που τον ανέδειξε ως τους κορυφαίους σύγχρονους του είδους: Στο Ertflix θα βρεις την ταινία που «αναγέννησε» το είδος

Η ταινία που αναγέννησε το είδος στο Ertflix

Η ταινία «Hereditary» είναι μια αμερικανική ταινία τρόμου του 2018, σε σκηνοθεσία του Άρι Άστερ. Η ταινία θεωρείται από τις πιο τρομακτικές του είδους της τα τελευταία χρόνια και έχει λάβει θετικές κριτικές για την ένταση, το σενάριο και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που αρχίζει να ανακαλύπτει τρομακτικά και σκοτεινά μυστικά μετά τον θάνατο της γιαγιάς. Καθώς τα μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν ανεξήγητα γεγονότα, αποκαλύπτεται σταδιακά ότι η γιαγιά είχε εμπλακεί σε μια απόκρυφη λατρεία, με τρομακτικές επιπτώσεις για τους απογόνους της.

Η ταινία συνδυάζει ψυχολογικό τρόμο με υπερφυσικά στοιχεία και είναι γνωστή για την αγωνιώδη ατμόσφαιρά της και τις σοκαριστικές σκηνές της. Η έντονη ατμόσφαιρα και η σταδιακή αποκάλυψη της αποκρυφιστικής συνωμοσίας είναι αυτά που κάνουν την ταινία ξεχωριστή.