Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πάρα πολύ να περνάμε μέρες, όπως το Σαββατοκύριακο που τις αφιερώνουμε μόνο για να βλέπουμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές σε πλατφόρμες όπως το Ertflix ή το Netflix.

Οι πλατφόρμες αυτές προσφέρουν πολύ καινούργιο περιεχόμενο αλλά και παλιό. Εξάλλου, σε όλους αρέσει να βλέπουμε παλιότερες ταινείς ξανά και ξανά. Μία ταινία βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πλατφόρμα του Ertflix αλλά δεν είναι κανούργια και πρόκειται για ένα κρυφό διαμάντι, μια ρομαντική κομεντί του 1996, 140 απολαυστικών λεπτών με τον Τομ Κρουζ που για πολύ καιρό είχαμε ξεχάσει.

Θα σας προτείναμε να σπεύσετε να την δείτε, αν σας ενδιαφέρει γιατί 28 Ιουλίου αποσύρρεται από την πλατφόρμα.

Η ταινία στο Ertflix

Φυσικά και μιλάμε για την ταινία «Τζέρι Μαγκουάιρ» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Η υπόθεση της ταινίας αφορά τον Τζέρι Μαγκουάιρ, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος αθλητικός αντζέντης, που απολύεται από ένα διάσημο πρακτορείο μετά από μια διαφωνία. Προς απογοήτευσή του, διαπιστώνει ότι έχει χάσει επίσης τους περισσότερους πελάτες του και την αρραβωνιαστικιά του, τη δημοσιογράφο του NFL Έιβερι Μπίσοπ.

Ο Τζέρι, πρέπει να κάνει μια νέα αρχή και να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή. Το μέλλον όμως είναι αβέβαιο, καθώς τα ιδανικά του για πίστη, ειλικρίνεια και αγάπη δοκιμάζονται στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Ρενέ Καθλίν Ζελβέγκερ, Κούμπα Γκούντιγκ Τζ., Κέλι Πρέστον, Μπόνι Χαντ, Ρετζίνα Κινγκ, Τζέι Μορ σε σκηνοθεσία του Κάμερον Κρόου.