H Evan Rachel Wood θα είναι τελικά η εκλεκτή που θα παίξει την Madonna σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία. Η ταινία θα εμβαθύνει σε όλες τις πτυχές της ζωής και της καριέρας του Weird Al Yankovic, ενός κωμικού καλλιτέχνη και μουσικού, συμπεριλαμβανομένης της ανόδου της φήμης του με πρώιμες επιτυχίες όπως το “Eat It” και “Like a Surgeon”, το οποίο διακωμωδούσε το «Like a Virgin» της Madonna.

Το Roku Channel κυκλοφόρησε μια πρώτη εικόνα της Evan Rachel Wood, γνωστή για τον ρόλο της στο Westworld, ως Madonna στην ταινία «Weird: The Al Yankovic Story». Ανακοίνωσε επίσης το υπόλοιπο καστ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο Rainn Wilson στον ρόλο του ραδιοφωνικό παρουσιαστή Dr. Demento, η Julianne Nicholson που υποδύεται τη Mary Yankovic μητέρα του Weird Al, και ο Toby Huss που θα παίζει τον πατέρας του Weird Al, δηλαδή τον Nick Yankovic.

Η παραγωγή ξεκίνησε στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα, και πρωταγωνιστεί βέβαια ο Daniel Radcliffe ως Weird Al. Ο Radcliffe δήλωσε ότι «το να φοράω το χαβανέζικο πουκάμισο είναι μια τεράστια ευθύνη και είναι τιμή μου που επιτέλους μοιράζομαι με τον κόσμο την αληθινή ιστορία της διεφθαρμένης και σκανδαλώδους ζωής του Weird Al».

Το «Weird: The Al Yankovic Story» έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Yankovic, μαζί με τον Eric Appel, ο οποίος είναι επίσης σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός. Το τι σχέση έχει η Madonna και γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλο ντόρος σχετικά με το ποια θα την ενσαρκώσει μάλλον θα το μάθουμε. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο Weird Al και η βασίλισσα της ποπ συνδέονται μόνο με την παρωδία του τραγουδιού της, ωστόσο σίγουρα κάτι παραπάνω υπάρχει.

Η βιογραφική ταινία είναι παραγωγή της «Funny or Die» και της «Tango». Πρόκειται να βγει αποκλειστικά στο Roku Channel. Ο Henry Muñoz III της Funny or Die και ο Neil Shah της Tango είναι επιπλέον εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Yankovic είναι επίσης παραγωγός μαζί με τους Mike Farah, Joe Farrell και Whitney Hodack από την Funny or Die. Οι Tim Headington, Lia Buman και Max Silva κάνουν παραγωγή από την Tango.

Πάντως, η Evan Rachel Wood βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο επίκεντρο, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ Phoenix Rising, στο οποίο αφηγείται την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, Marilyn Manson.