Η επιστροφή του Γιώργου Λάνθιμου είναι προ των πυλών, καθώς διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ταινίας του, η οποία θα έχει τίτλο Poor Things. Για άλλη μια φορά ο Έλληνας auter θα διαθέτει ένα ονειρεμένο καστ: Την Έμμα Στόουν (έχει γίνει πλέον η μούσα του, ενώ «κάθεται και στην καρέκλα» του παραγωγού), τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Μάρκ Ράφαλο.

Γιώργος Λάνθιμος Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ταινίας του με Στόουν Ντεφόε Ράφαλο

Η ταινία διηγείται την απίστευτη ιστορία της Μπέλλα Μπάξτερ (Έμμα Στόουν), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Γκόντουιν Μπάξτερ (Γουίλεμ Νταφόε). Υπό την προστασία του Μπάξτερ, η Μπέλλα ανυπομονεί να μάθει τι εστί ζωή. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Μπέλλα το σκάει με τον Ντάνκαν Γουεντερμπερν (Μαρκ Ράφαλο), έναν ικανό και με αμβλυμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Μπέλλα αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Γιώργος Λάνθιμος Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ταινίας του με Στόουν Ντεφόε Ράφαλο

Συνολικά θα είναι η όγδοη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και η δεύτερη φορά που θα συνεργαστεί με την Έμμα Στόουν, μετά τη μικρού μήκους ταινία Βληχή (2022).

* Σύντομα στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.